COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Sotsinspector/a! Si vols reclamar un reconeixement digne i unes retribucions justes, SIGNA! 
 
Arran dels greuges creats per l'acord del 2023 envers la figura dels sotsinspectors/es, des del Seime hem cregut necessari iniciar una recollida de signatures amb un objectiu clar: denunciar la situació actual i reclamar MILLORES RETRIBUTIVES que incloguin una millora cap als sotsinspectors/es de l'ESCALA INTERMÈDIA.

Independentment de la pertinença a la nostra organització sindical, volem fer arribar als responsables del Departament d'Interior el malestar i la situació d'injustícia que els sotsinspector/es estan patint.

Per aquest motiu, posem al vostre abast un document amb 10 punts on denunciem la situació actual on justifiquem la necessitat de millores econòmiques.

Volem comptar amb tu. Per aquest motiu, et proposem signar i reenviar al nostre mail seime@seime.cat el document que podeu descarregar clicant al link següent: Descarrega'l aquí

El Departament d'Interior, el Govern i el Parlament han de saber el descontentament generalitzat de l'Escala Intermèdia a la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra. Volem unes millores retributives dignes i sense condicionants.

Moltes gràcies pel teu suport.      

Consell executiu del SEIME
 
NÚMERO DE COMUNICAT:10/2024 
DATA:8 de Febrer de 2024
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies