FORMACIÓ I TEMARIS 
30  Gener, 2023
Modalitat online   
 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
26  Gener, 2023
Avui ha tingut lloc la reunió del Grup de treball de promoció i provisió, la reunió estava acotada a la presentació per part de la SGRH dels punts a modificar del Decret 401/2006,de 24 d'octubre, pel qual s'aprova el reglament de provisió de llocs de treball del CME.    
COMUNICATS 
24  Gener, 2023
  Us fem un resum dels punts tractats avui durant la reunió amb responsables del SAUC, Comandaments CGRO. 
23  Gener, 2023
                     Avui 23 de gener de 2023 ha tingut lloc la darrera reunió entre els sindicats representatius del cos de mossos d’esquadra, els responsables de la Comissaria General d’Investigació (CGIC) i els membres del servei d’administració en la qual s’han debatut i tractat diverses qüestions que són d’especial interès pels membres de l’especialitat i que afecten l’escala intermèdia.   
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
20  Gener, 2023
 El passat 19 de gener ens vàrem reunir amb els responsables de la Comissaria General de Mobilitat. Us traslladem els punts més rellevants.                                          
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
19  Gener, 2023
     El passat 16 de gener ens vàrem reunir amb els responsables de la Comissaria General d’Informació. Us traslladem els punts més rellevants.          
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
13  Gener, 2023
      Us fem un resum dels punts tractats durant la sessió ordinària del Consell de la Policia del 13/01/2023.   
13  Gener, 2023
Us adjuntem la previsió del cronograma de processos selectius 2023-2024 lliurat al Consell de la Policia del 13 de gener del 2023.           
12  Gener, 2023
  Curs de preparació a l'oposició de promoció interna, aquest curs està pensat per les promocions de Caporal/a, Sergent/a i Sotsinspector/a.   
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
5  Gener, 2023
   El passat mes de novembre de 2022 vàrem presentar escrit amb propostes i objeccions al nou PNT d'actuació policial davant l'ocupació d'immobles que vàrem poder copsar dels comandaments de l'escala intermèdia que majoritàriament ocupen llocs de treball de cap de torn i cap d'USC. 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
5  Gener, 2023
La sentencia estima el recurs presentat pel nostre afiliat contra la desestimació per silenci administratiu de 2018 de l'Administració on reclamava les retribucions econòmiques de la part proporcional del complement específic de la categoria de sotsinspector/a de nivell 21.A.        
COMUNICATS 
22  Desembre, 2022
       Després de tenir coneixement del mencionat Pla Renove per les diferents consultes i queixes de sergents/es i sotsinspectors/es que ocupen llocs de treball de comandament, des del SEIME hem adreçat un escrit per exposar diverses consideracions sobre aquest fet.   
 
21  Desembre, 2022
   
COMUNICATS 
21  Desembre, 2022
   L'administració es veu obligada a incorporar en la següent convocatòria de l'especialitat de protecció de persones i béns a un Sergent que ocupava plaça provisional i que va quedar exclòs per causa mèdica (Discromatòpsia) en la darrera convocatòria de l'especialitat.  
COMUNICATS 
19  Desembre, 2022
En data de 15 de desembre s’ha produït la darrera sessió del Comitè de Seguretat i Salut Laboral del cos de mossos d’esquadra. A continuació us fem avinents dels punts més rellevants que s’han tractat.      
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
14  Desembre, 2022
Us traslladem els punts més rellevants de la reunió regional de Barcelona de 13 de desembre del 2022 entre les organitzacions sindicals representatives, els comandaments regionals i serveis d’administració regional.             
ALTRES 
25  Novembre, 2022
Ahir va tenir lloc el segon Congrés Ordinari del SEIME, amb la participació del 100% del nombre de delegats i delegades escollits/des a les assemblees provincials                 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
19  Novembre, 2022
 Us fem un resum dels punts tractats durant la reunió de la subcomissió de materials i equipaments.   
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
12  Novembre, 2022
         Ahir, la SGRH va tornar a reunir totes les organitzacions sindicals, als comandaments de la Sala 112-Reus i als comandaments de la Comissaria General Tècnica per intentar recercar solucions a la situació de crisi gairabé "perpètua" que pràcticament fa del tot impossible que es puguin cobrir en un torn de treball els operadors necessaris per poder donar resposta a les 6 regions policials que depenen d'ella.  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
10  Novembre, 2022
La nostra organització sindical reclama dignificar la figura del Cap de Torn d'Usc. Volem un reconeixement a les tasques i responsabilitats creixents d'una figura comodí que, avui en dia, està quasi a les acaballes a conseqüència del seu desgast per l’erosió constant per part del tractament rebut a diferents nivells del nostre cos policial.                       
9  Novembre, 2022
   
COMUNICATS, JUBILACIÓ ANTICIPADA 
4  Novembre, 2022
      En menys d'un mes, la FEPOL ha presentat esmenes a la llei de pressupostos generals i s'ha reunit amb els màxims responsables en matèria de pensions i seguretat social de l'Estat. És la segona vegada FEPOL arriba fins el Ministre de la Seguretat Social.   
COMUNICATS 
3  Novembre, 2022
  Les persones membres del cos de mossos d'esquadra rebrem a la nòmina del mes de novembre l'increment de l'1,5% acordat per l'Estat.     
COMUNICATS 
28  Octubre, 2022
       Us informem dels punts més rellevants del punt 3.5 de la Instrucció 6/2022 de provisió temporal (Finalització de comissions de serveis i adscripcions provisionals amb la resolució de les convocatòries de provisió definitiva).    
 
a les xarxes (segueix-nos)
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis.
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí
Accepto