COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
1  Març, 2024
Avui, s’ha convocat una nova sessió ordinària del Consell de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra. Us fem un resum dels punts que s’han tractat.                           
 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
22  Febrer, 2024
Us traslladem els punts més rellevants de la reunió amb la CGMO 09/02/24 i 16/02/24.              
16  Febrer, 2024
     Com a sindicat majoritari i representatiu dels membres de l'Escala intermèdia, donem suport a la iniciativa de la Plataforma" SOtS per la dignitat". Plataforma que agrupa a la majoria de de sotsinspectors i de les  sotsinspectores del CME. 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
8  Febrer, 2024
           Arran dels greuges creats per l'acord del 2023 envers la figura dels sotsinspectors/es, des del Seime hem cregut necessari iniciar una recollida de signatures amb un objectiu clar: denunciar la situació actual i reclamar MILLORES RETRIBUTIVES que incloguin una millora cap als sotsinspectors/es de l'ESCALA INTERMÈDIA                      
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
5  Febrer, 2024
      La categoria de sotsinspector/a, continua veient com el Departament d'Interior i la DGP no té cap proposta per reduir el greuges que s'han generat, ni cap millora per equilibrar les diferències actuals retributives, greuges que s'han incrementat amb l'acord del 31 de juliol de 2023.            
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
5  Febrer, 2024
El passat 1 de febrer ens vàrem reunir amb els responsables de la Comissaria General d’Intervenció, el servei d’administració i els sindicats com a representants de la part social. Us traslladem els punts més rellevants.       
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
5  Febrer, 2024
     Avui, 5 de febrer de 2024 ha tingut lloc la darrera reunió entre els sindicats representatius del cos de mossos d'esquadra, els responsables de la Comissaria General d'Informació (CGINF) i els membres del servei d'administració en la qual s'han debatut i tractat diverses qüestions que són d'especial interès pels membres de l'especialitat i que afecten l'escala intermèdia  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
30  Gener, 2024
            Avui, 29 de gener de 2024 ha tingut lloc la darrera reunió entre els sindicats representatius del cos de mossos d’esquadra, els responsables de la Comissaria General d’Investigació (CGIC) i els membres del servei d’administració en la qual s’han debatut i tractat diverses qüestions que són d’especial interès pels membres de l’especialitat i que afecten l’escala intermèdia.          
 
ACCIÓ SINDICAL 
19  Gener, 2024
    
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
19  Gener, 2024
    En la reunió d’ahir, vam defensar un projecte de pla de carrera professional propi per a totes les persones membres del CME sense exclusió.  
JUBILACIÓ ANTICIPADA 
10  Gener, 2024
Us fem ressò del comunicat intern de la Prefectura, sobre els tràmits a fer en cas de jubilació a partir de l'1 de gener de 2024.   
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
22  Desembre, 2023
 El Departament d’Interior confirma les intencions d’eliminar el premi de vinculació el 2024 i incorporar el seu pressupost dins del pla de carrera professional horitzontal               
20  Desembre, 2023
    Portal de descomptes amb més de 300 ofertes en grans marques i amb descomptes pels afiliats als sindicats de la FEPOL. 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
13  Desembre, 2023
 Us fem un resum dels punts tractats a la sessió ordinària del Consell de la Policia del 11 de desembre del 2023      
ACCIÓ SINDICAL 
5  Desembre, 2023
         Presentem escrit per reclamar la regulació i protocolització del dret a la desconexió digital i la compensació per la disponibilitat fora de l'horari laboral.  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
24  Novembre, 2023
Des de la nostra organització sindical veiem del tot incomprensible que la "lògica interna dels escalats retributius" no tingui en compte la categoria de sotsinspector/a.                              
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
24  Novembre, 2023
  
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
23  Novembre, 2023
       En data de 23 de novembre es va celebrar la 5a reunió de la comissió de seguiment del Pla d’Igualtat.    
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
21  Novembre, 2023
En un escrit adreçat a la SGRH i a la Cap de la RPMB, SEIME juntament amb els sindicats SAP i SME  han reclamat que no s’enviï a ARTU a l’ABP Sants – Montjuïc, tal i com així estava previst i que s’ubiquin aquests efectius a Nou Barris      
21  Novembre, 2023
 
COMUNICATS 
17  Novembre, 2023
       Us fem un resum i remarquem els punts d'interès de la reunió de seguiment de l'acord del juliol del 2023.                            
13  Novembre, 2023
       La UOC i ICSI FEPOL coincideixen en la conveniència de desplegar una col·laboració concreta que permeti incentivar la formació dels professionals vinculats a l'ICSI FEPOL. 
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies