COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
17  Juny, 2024
     Us fem un resum dels punts més importants del consell de la policia del passat divendres 14 de juny              
 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
10  Juny, 2024
La setmana passada es va tancar l'oferiment per ocupar llocs de treball de la categoria de sotsinspector/a 148/24.  Un oferiment en forma provisional, a l'espera que algun dia tinguem aprovat un nou decret de provisió que inclogui i reguli la forma de provisió per concurs específic i la territorialitat dins dels concursos de promoció.    
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
10  Juny, 2024
Des de la signatura de l'acord del 31 de juliol de 2023, com a sindicat representatiu i majoritari de l'Escala Intermèdia (SEIME-FEPOL), hem denunciat reiteradament la situació negativa en relació amb l'assignació dels nivells retributius per als llocs de comandament de l'escala intermèdia. Per aquest motiu, cal obrir una via de negociació per poder millorar la nostra escala de comandament.     
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
3  Juny, 2024
Després de l’acord signat entre els sindicats i el Govern de la Generalitat, tots els funcionaris de presons veuen incrementat el seu complement específic sense cap tipus de condicionant.               
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
3  Juny, 2024
 El passat 27 de març vàrem celebrar la reunió amb el Cap i el Sots Cap del Centre de Comandament de la Prefactura ,els serveis d'administració i les organitzacions sindicals. Us traslladem els punts més importants .              
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
2  Juny, 2024
   Avui, 29 de gener de 2024, ha tingut lloc la darrera reunió entre els sindicats representatius del cos de mossos d’esquadra, els responsables de la Comissaria General d’Investigació (CGIC) i els membres del servei d’administració en la qual s’han debatut i tractat diverses qüestions que són d’especial interès pels membres de l’especialitat i que afecten l’escala intermèdia   
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
26  Maig, 2024
 Us traslladem els punts més rellevants de la reunió amb la CGMO 20/05/24           
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
22  Maig, 2024
             
COMUNICATS 
14  Maig, 2024
   Avui, s'ha reunit la comissió de valoració de la convocatòria, mitjançant concurs general, per a la provisió de llocs de treball de la categoria de sergent/a (300/24). Us traslladem la informació més rellevant.    
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
26  Abril, 2024
   En aquestes últimes setmanes veiem com diferents col·lectius de funcionaris i departaments de la Generalitat estan signant acords, preacords, i plans de carrera professional específics que suposaran millores retributives i millores laborals aplicables des d'aquest mateix any i en anys següents.  
COMUNICATS 
16  Abril, 2024
         
27  Març, 2024
                       
20  Març, 2024
     
19  Març, 2024
   
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
18  Març, 2024
  El passat 13 de març vàrem celebrar la reunió regional entre els caps de la RPMS , els serveis d’administració i les organitzacions sindicals. Us traslladem els punts més rellevants.          
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
7  Març, 2024
Arran de la signatura del darrer acord sindical que la nostra organització sindical no va voler secundar, com a sindicat majoritari de l'escala intermèdia i, vist el despropòsit del desenvolupament de les guàrdies no presencial retribuïdes, ens veiem en l'obligació de denunciar aspectes d'un acord mal enfocat.                     
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
6  Març, 2024
  El passat 20 de febrer  i el 4 de març vàrem celebrar la reunió amb el Cap i el Sots Cap de la SCC ,els serveis d'administració i les organitzacions sindicals. Us traslladem els punts més importants           
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
1  Març, 2024
Avui, s’ha convocat una nova sessió ordinària del Consell de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra. Us fem un resum dels punts que s’han tractat.                           
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
22  Febrer, 2024
Us traslladem els punts més rellevants de la reunió amb la CGMO 09/02/24 i 16/02/24.                  
16  Febrer, 2024
     Com a sindicat majoritari i representatiu dels membres de l'Escala intermèdia, donem suport a la iniciativa de la Plataforma" SOtS per la dignitat". Plataforma que agrupa a la majoria de de sotsinspectors i de les  sotsinspectores del CME. 
COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
8  Febrer, 2024
           Arran dels greuges creats per l'acord del 2023 envers la figura dels sotsinspectors/es, des del Seime hem cregut necessari iniciar una recollida de signatures amb un objectiu clar: denunciar la situació actual i reclamar MILLORES RETRIBUTIVES que incloguin una millora cap als sotsinspectors/es de l'ESCALA INTERMÈDIA                       
 
VEURE MÉS ENTRADES
Tria un any per veure el resum anual:  
Política de Cookies