Canvi de la data de publicació resultats convocatòria de sergent/a 47/23 
 
Pensàvem que es tractava d'una innocentada d'ahir, però avui la sorpresa ha estat majúscula. Ens han comunicat, via e-mail, a totes les organitzacions sindicals representatives del CME, la modificació de la data de publicació amb el llistat dels resultats de la 3a prova, la llista definitiva de mèrits i la llista de persones convocades a la 4a. prova de la convocatòria de la promoció interna co sergent/a 47/23.

La nova data de publicació de les llistes esmentades, passa, de moment, del 28 de desembre que estava a la previsió del calendari  al 17 de gener de 2024.

Des del  SEIME, sindicat majoritari de l'escala intermèdia, volem recordar que no és la primera vegada que els llistats previstos per a la seva publicació es retarden i, altres vegades, un cop publicats han estat retirats per errors i s'han modificat, cosa que ha passat últimament per a diferents processos.

Aquesta situació ens provoca una allau de preguntes, a banda del malestar, la indignació i la desconfiança entre les persones que estan immersos en els diferents processos.

Des del SEIME, esperem que l'any vinent deixem de patir aquesta mena de disfuncions.

Bon any!!!

Consell Executiu del SEIME
 
DATA:29 de Desembre de 2023
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies