COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, JUBILACIÓ ANTICIPADA 
Nova visita a Madrid per traballar la jubilació anticipada del cos de Mossos d'esquadra 
 

El motiu de la reunió és el de continuar treballant per impulsar i saber a hores d'ara com està l'expedient obert sobre la jubilació anticipada per al cos de Mossos d'Esquadra igual que ja tenen regulat les policies locals i l'Ertzaina.

En aquesta nova reunió, malgrat reconèixer que el nostre expedient portava aturat des de finals del 2018, han manifestat la intenció de la Secretaria de Estado de Empleo de tirar-lo endavant i poder-lo finalitzar.

A hores d'ara cal que l'expedient obert es pugui tancar de forma favorable i l'expedient retorni a la Direcció general d'Ordenació de la Seguretat Social.

En aquest sentit som conscient de la voluntat política necessària i imprescindible per aprovar aquesta qüestió, motiu pel qual i aprofitant el viatge a Madrid, hem fet els contactes pertinents amb diferents Grups Parlamentaris al Congrés dels Diputats.

Des del SEIME volem instar a tots els actors implicats en aquesta reivindicació, de la necessitat de treballar conjuntament per assolir un dret que en cas de no assolir-se (tal com així ja ens va reconèixer per escrit la mateixa Inspecció de Treball de la Seguretat Social) suposaria un greuge comparatiu que conculcaria fins i tot, l'article 14 de la Constitució Espanyola.


Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia SEIME. 17/03/2021   
NÚMERO DE COMUNICAT:15/2021 
DATA:18 de Març de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies