COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió SCC, SAUC i els sindicats policials 19/06/23 
 
El 19 de juny es produir la segona reunió de Sales 112 de tot el territori, en la qual el SEIME hi va   assistir . A continuació us fem un resum dels punts més rellevants tractats .


PERSONAL DE L’ESCALA INTERMÈDIA AMB SEGONA ACTIVITAT  A LES SALES:
Preguntat a l’ Intendent per l’ informació sobre  la possible tasca assignada de “ Cap de Torn   Regional “ d’efectius de l’escala intermèdia amb segona activitat a les sales, aquest respon que el que s’està estudiant i podria “ arribar a bon port” seria que membres de l’escala intermèdia en segona activitat, fossin destinats a Sales diverses per tal de donar un recolzament logístic / laboral a la figura de Cap de Torn, que “ sempre “ restarà coberta per una persona operativa.

FORMACIÓ:
Estan previstes dues edicions de formació especifica “ Curs Sales “  amb capacitat per a 100 persones. 3 seccions realitzaran el curs a l’ISPC ( 75 persones ) i 1 secció a Reus ( 25 persones ).
Previst també un curs de reciclatge.

MANCA D’EFECTIUS I HORES EXTRES :
S’ha manifestat les conseqüències negatives que genera la manca d’efectius i la sobrecàrrega de treball que han d’assumir les persones treballadores com a conseqüència d’aquest fet, tenint present  especialment aquest fet sobre l’escala intermèdia.

L’ Intendent comenta que les Sales, disposaran d'un paquet d'hores, per tal de garantir que les conferències estiguin cobertes i els/les agents puguin tenir relleus. El paquet d'hores extres s'iniciaria el dia 23 de juny de 2023. Aquest paquet tindrà en compte, com s'ha defensat i  com no podria ser d’altre manera, a l’escala intermèdia i les seves mancances .

PORTAL INTRANET:
Ens informen que el portal d'Intranet s'ha millorat i ara està en procés la possibilitat de poder tenir un millor servidor.

NOUS HORARIS:
S’ha retardat la data  d'entrega a la Prefectura dels nous horaris, per complementar alguna variació Els nous horaris que es plantegen son còpies d'alguns horaris que ja utilitzen algunes Policies Locals. L’objectiu d’aquests és el de millorar la gestió del temps i dignificar la conciliació de la vida familiar.

El projecte de nous horaris , primer ha de passar per Prefectura i després serrà exposat als sindicats per a la seva negociació .

INFRAESTRUCTURA PROJECTE I PREVISIÓ NOVA SALA REGIONAL R.P BARCELONA:
Sobre el  possible canvi d’ubicació de la Sala conjunta de Barcelona del carrer de Lleida, l’ Intendent manifesta  que encara és d’hora per afirmar-ho, no es descarta que finalment s’acabi traslladant. Insisteix que no hi ha res en ferm , menys encara  amb el canvi polític de l'Ajuntament.

                          
DATA:27 de Juny de 2023
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies