COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió amb la nova prefectura 28/01/22 
 
El passat divendres 28/01/2022 el comitè executiu del SEIME es va reunir amb la nova Prefectura i van establir primera presa de contacte amb el comissari en cap Josep M. Estela.
En el decurs de la reunió es van posar sobre la taula les línies d’actuació prioritàries per la nostra organització sindical, les quals van estar en sintonia amb les inquietuds dels nous caps policials.
Vàrem coincidir plenament que el Pla de Carrera professional per la família de seguretat ciutadana del CME és cabdal per consolidar el model policial que s’ha d’esdevenir el referent per aquesta nova etapa i que treballarem tots plegats perquè aquest pla es pugui desenvolupar quant abans possible.
També van plantejar la creació de la Fundació dels Mossos d’Esquadra per dotar-la de mecanismes que vetllin per la massa social del cos i que pugui ser un referent per tothom.
Altres temes que es van debatre van ser la consolidació de la figura del cap de torn operatiu en les regions de nova implantació amb els recursos necessaris (millorar subnivell retributiu i ampliar estructura), canvis en el model de guàrdies de comandament, borses d’hores acumulades, jubilació anticipada...
Des del SEIME vam encoratjar als membres de la nova Prefectura per prendre decisions valentes i així poder donar forma reivindicacions justes que formen part del nostre full de ruta d’acció sindical.
Som molt conscients que els relleus al capdavant d’una organització com el Cos de Mossos d’Esquadra sempre són complexes en el seu inici, però hem vist determinació i grans dosis d’il·lusió a la nova Prefectura per tirar endavant aquest nou projecte i els reptes que se’ns plantejaran en el futur.
 

Consell executiu del SEIME                                                  
Catalunya, 30 de gener del 2022
          
NÚMERO DE COMUNICAT:14/2022 
DATA:30 de Gener de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies