COMUNICATS 
Prou de violència i d'atacs intimidatoris al cos de mossos d'esquadra 
 
Es van manifestar i es van concentrar amb lalegitimitatque les lleis d'un paísdemocràtic ens emparen a tots. També a la policia que té l'obligació d'actuar per emparar a les persones que es manifesten que exerceixen del dret de manifestació i a l'hora també els mateixos policies han d'actuar contra les persones que trenquen aquest dret amb violència.

Per això,els Mossos d'Esquadra com la resta de policies d'Europa,disposen d'unitats especialitzades,unitats molt professionals i amb molta experiència, persones que pertanyen a diferents unitats que intervenen per garantir el dret de manifestació i concentració, capaces desuportar tot i el que calgui per garantir aquest dret.

Però que passa quan sorgeixen els grups violents,aquells que s'encarreguen de rebentar el dret legítim de manifestació, aquells que intenten intimidar als agents de policies, els que atemptem llençant pedres, objectes contundents, destrossen el mobiliari urbà, la propietat privada, destrossen locals comercials i com ahires sentenamb la valentia i emparats per actuar de forma intimidatòria i violenta per atacar els agents d'unitats de seguretat ciutadana com els agents de l'Àrea Bàsica Policial de Vic, grups que no van tenir prou sinó que van atacar la Comissaria, comissaria que va servir de refugi i de protecció dels mateixos agents destinats.

Que l'endemà haurem de lamentar el llistat de policies ferits, persones ferides, de persones detingudes, danys al mobiliari públic i danys a la propietat privada.

Esperem que la violència que es va patir ahir en especial contra elsagents de policia i contra el Cos de Mossos d'Esquadra i que de fet també atempta contra les persones i els actes de protesta que emparen les lleis,siguin condemnats per tota la classe política i que no es posin bastons a les rodes quan les lleis actuïn en contra dels violents.

Des del sindicat de comandaments de l'escala intermèdia (SEIME) el nostre suport i el nostre reconeixement als agents i comandaments de les diferents àrees i unitats que van fer front ahir als atacs violents i actes intimidatoris.

També volem reconèixer la presència ahir mateix a la nit a Vic de la cúpula del departament d'interior com de la cúpula policial.


Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia (SEIME)
Barcelona, 17 de febrer de 2021 
NÚMERO DE COMUNICAT:6/2021 
DATA:17 de Febrer de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies