COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió regional de Barcelona 
 
Us traslladem els punts més importants de la reunió regional celebrada a Barcelona amb l'assistència dels caps regionals, responsables de l’administració i els sindicats representatius.

ARIC i URIA i ORIV.
Tornen a comentar que no depèn de la regió assolir el nivell 2 d'especialitat, però ens comenten que ho han elevat, tal com varen fer altres caps de regió en el seu moment amb resultat negatiu.
Des de la FEPOL continuem elevant propostes per tal de millorar les condicions de treball dels efectius de l’Àrea Regional d’Instrucció i Custòdia de detinguts (ARIC), com canviar un 25 % de la plantilla d'URIA cada dos anys (els més veterans).

Investigació
Ens informen que la mancança principal és la pèrdua de caporals que hi ha hagut a la RPMB després del concurs d’investigació i dels diferents oferiments per cobrir places als serveis centrals.
No preveuen una solució a curt termini.

Vehicles d'investigació i fura
Tornem a denunciar la manca de vehicles no logotipats que pateixen les unitats d’investigació i FURA, sobre la qual cosa ens informen que depèn de la licitació la data d’arribada d’aquests previst en principi per finals d’aquest any.

Pla d'estiu i nova promoció
L’inici serà a finals del mes de juny, conformat per  més de vuitanta agents participants en l’oferiment, als quals se’ls sumaran 250 agents de la vint-i-vuitena (28a) promoció els quals seran destinats, en funció de les peticions que van triar quan van sortir de l’ISPC. La nova promoció s'incorporaria el 12 d'agost.
Les ABP o la mateixa regió no triaran els “afortunats”, sinó que vindrà donat directament per Prefectura. A principis de juny seran informats per tenir temps de gestionar els desplaçaments a la nova destinació on s’incorporaran a principis del mes de juliol.

Guilles
Ens comenten que s'ha demanat una compra de cascs de forma urgent i s'està intentant accelerar la seva licitació. Mentrestant s'ha demanat una remesa de cascs provisionals.
Respecte a les noves indicacions operatives, ens informen que la manca d’efectius que patim actualment a totes les destinacions i l’augment de serveis a cobrir i incidents, han donat peu a un repartiment del servei EQUALIS a tots els efectius de seguretat ciutadana de la regió (entre ells el GRSC) i també la impossibilitat de realitzar la formació física durant la temporada estival (finals de setembre).

Sala regional 
No es preveu un canvi de dependències. Sol·licitem que d’HE se’n puguin fer a altres serveis en cas que es quedin sense cobrir, i també a la resta d’efectius de la regió amb experiència d’operador o d’operadora puguin venir a fer hores extraordinàries a la SRC si queden sense cobrir.

Per a més informació no dubteu en contactar amb el vostre delegat de referència.

Consell Executiu del Seime
3 de juny del 2022

        
NÚMERO DE COMUNICAT:66/2022 
DATA:4 de Juny de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies