COMUNICATS 
Segona campanya de vacunació 
 
El Servei de Vigilància de la Salut Laboral del Departament d’Interior ens ha informat que a partir de demà dijous, s’iniciarà la segona campanya de vacunació dels professionals ja vacunats amb la primera dosi contra la COVID-19. Una campanya que ha estat organitzada pel Departament de Salut del Govern de la Generalitat.
Per tant, totes aquelles persones membres del cos de mossos d’esquadra que no vulguin esperar a ser citades poden demanar cita directament mitjançant l’enllaç http://vacunacovid.catsalut.gencat.cat/ , enllaç que des d’ahir té habilitada una opció especial
per als col·lectius (com el nostre) vacunats amb la primera dosi d’AstraZeneca.
Per defecte, la vacuna que es farà servir per completar el procés d’immunització serà Comirnity de Biontech/Pfizer la qual ha estat l’avalada per l’autoritat sanitària. 
Des d’ahir mateix, en aquest enllaç hi ha habilitada una opció especial pels col·lectius vacunats amb la primera dosi Vaxzevria (AstraZeneca).
No obstant, i en tant que l’Agència Europea del Medicament (EAM) ha recomanat completar la pauta amb AstraZeneca, aquelles persones que prefereixin aquesta opció ho podran sol·licitar omplint el consentiment informat que des de Salut s’ha realitzat.
Comissió Executiva SEIME.
26/05/2021 
NÚMERO DE COMUNICAT:27 
DATA:26 de Maig de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies