COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, JUBILACIÓ ANTICIPADA 
La jubilació anticipada pels mossos i les mosses d’esquadra ja és una realitat! 
 
Fita històrica aconseguida, finalment el Govern de l’Estat ha pactat amb Esquerra Republicana i Bildu les esmenes transaccionals als Pressupostos Generals de Estat (PGE)per a rebaixar l’edat de jubilació als 59 i 60 anys tant dels Mossos D’Esquadra com els Companys de la Policia Foral de Navarra.
D’aquesta forma es rebaixarà l’edat ordinària exigida per a l’accés a la jubilació i a poder cobrar del 100% aplicant el coeficient reductor del 0’20 als anys complerts  treballats.
Durant molt de temps com a secció sindical de l’Escala Intermèdia dins del SAP i com a sindicat propi de l’Escala Intermèdia SEIME esperàvem poder anunciar el que avui ja podem dir que és una realitat. Després de l’Acord del 2020 i després d’un treball ingent amb els companys de la FEPOL durant aquest 2021, la nostra organització  sindical pot afirmar que les persones membres del cos de mossos d’esquadra podran gaudir efectivament, de la jubilació anticipada a partir del proper 2022.
Avui ja podem anunciar l’acord al qual s’ha arribat en la negociació realitzada dins del marc dels PGE els quals reconeixeran de manera immediata -igual com ho va fer anys enrere amb l’Ertaintza- el dret a jubilar-nos anticipadament amb l’aplicació de coeficients reductors.
Per tant, amb aquest comunicat volem felicitar a totes les persones membres del cos de mossos d’esquadra i especialment aquelles que es troben a les portes o en període de jubilar-se anticipadament.
Així volem felicitar i agrair l’esforç que s’ha fet per les parts implicades en la negociació que ha culminat amb el reconeixement d’un dret com el de la jubilació anticipada, i  que liquidarà el greuge comparatiu que el nostre cos ha patit durant masses anys amb altres cossos policials.
És evident que l’assoliment d’un dret tant important com aquest generarà moltes les preguntes sobre cadascuna de les situacions individuals, de totes les persones  membres del cos.
Continuarem treballant per disposar de tota la informació necessària per atendre els vostres requeriments. Ara per ara el que cal fer es celebrar i gaudir d’aquesta gran noticia que esperàvem durant tots aquests anys .

Consell Executiu del SEIME
Barcelona, 23 de novembre de 2021     
NÚMERO DE COMUNICAT:47 
DATA:23 de Novembre de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies