COMUNICATS, FORMACIÓ I TEMARIS 
LLISTA D'INTERESSATS CURSOS DE CATALÀ "NIVELL C2"  
 
El SEIME FEPOL ofereix una plataforma per apuntar-se a la LLISTA DE PERSONES INTERESSADES EN REBRE LA INFORMACIÓ DELS CURSOS DE CATALÀ NIVELL C2 que s'organitzaran amb diferents entitats oficials.

Si hi estàs interessat, matricula't i rebràs informació per correu quan estiguin disponibles els propers cursos (reviseu correu brossa). Al següent enllaç us podeu matricular: https://formacio.fepol.cat/cursos/curs?token=GIslL9hdBgaZ7FvjkFFW1g==

El preu dels cursos es determinarà més endavant (on posa "matrícula gratuïta" es refereix únicament al llistat d'interessats).
 
ÉS REQUISIT IMPRESCINDIBLE PER REALITZAR EL "NIVELL C2" DE CATALÀ DISPOSAR DEL DOCUMENT ACREDITATIU DEL C1.

 A L'APARTAT OBSERVACIONS DE "MATRICULA'T", CAL QUE ENS DIGUIS A QUINA REGIÓ POLICIAL PERTANYS  (BARCELONA, NORD, SUD, GIRONA, CENTRAL, TARRAGONA, PONENT, TERRES DE L'EBRE O PIRINEU).

Les possibilitats són les següents:
1) Alumne que té un certificat homologat del nivell C1 atorgat pel Consorci per a la Normalització Lingüística després de fer un curs.
2) Alumne que té un certificat homologat del nivell C1 atorgat per la Direcció General de Política Lingüística per haver aprovat un examen per lliure.
3) Alumne que té un certificat d'equivalència del nivell C1 per estudis atorgat per l'institut.
En el cas que no tinguis el certificat C1, hauries de fer gestions amb l'institut on vas finalitzar els estudis d'ESO i Batxillerat o en un centre oficial de la Generalitat amb la documentació requerida.

Qualsevol dubte pots trucar al 933426810 o enviar un correu electrònic a formacio@fepol.cat .

Consell executiu del SEIME                                                            
Catalunya, 7 de gener de 2022
                                    
NÚMERO DE COMUNICAT:02/2022 
DATA:7 de Gener de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies