COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió CGRO 9/05/2023 
 
Us informem dels punts més rellevants que es van exposar a la reunió de la CGRO:

Implantació nou decret
Resten a l'espera dels canvis que s'hagin de produir de moment no s'ha efectuat cap modificació a la RLT.

Oferiments
Estan treballant per fer oferiments de les places de comandament de l'escala intermèdia de les unitats de Subsòl, Canina i Tedax.
Concurs d'especialitat per unitats altament especialitzades previsió quart trimestre.

Ordre públic
Reclamem la substitució de les mantes ignífugues d'1,20 per 1,80 de dotació de les furgonetes, ens reconeixen que les actuals no són les idònies, i ens comuniquen que van elevar informe per reclamar la substitució, en aquests moments ja està en procés de licitació.

Problemàtica per fums interior dels furgons (monòxid de carbònic), després d'exposar aquest fet per part del SEIME en la reunió de gener, ens comuniquen que tècnics del departament d'interior de riscos laborals amb la presència dels delegats de prevenció han fet una prova per mesurar si els gasos es filtren a l'interior. Ara per ara s'ha efectuat amb una furgoneta de les més antigues amb resultat negatiu. Els sindicats disposen de l'informe de la prova.

Pàrquing Interior d'Ègara
Des de la Comissaria tècnica ens comuniquen que s'està fent un estudi per fer una nova distribució de les places per Comissaries, en breu es farà pública la nova proposta.

Reposició material tècnic i vehicles
Ens deriven a la subcomissió de materials i equipaments.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta. Gràcies

Consell executiu SEIME
 
DATA:12 de Maig de 2023
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies