COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió regional de la Regió Policial Central  
 
El passat 15 de febrer vàrem celebrar la reunió regional entre els caps de la regió policial central, els serveis d’administració i les organitzacions sindicals. Us traslladem els punts més rellevants:

Manca de sergents a l'ARRO:
Des de la nostra organització sindical reclamem un augment de sergents a l'Arro de la RPC. Ens comenten que des de la regió han fet la petició d'un sergent addicional per l'esmentada unitat, però que la CSUCOT l'ha denegada. Ens fan incís que a l'Arro de la RPC hi ha 9 caporals, els quals poden ajudar a "trampejar" la situació.

Guàrdies de l'escala intermèdia a les ABP's:
Per part del Seime tornem a insistir en la NO realització de les guàrdies de les Abp's per part de l'escala intermèdia. Entenem que amb la implantació de la figura del cap de torn operatiu haurien de quedar exempts de fer guàrdies els efectius de la nostra escala de comandament. Ens responen que la prefectura ha dit que NO. Continuem mostrant el nostre desacord, més quan aquest model ja havia estat posat en funcionament i havia resultat un èxit, que malauradament va finalitzar per un error aliè a l'escala intermèdia. 

Reformes del laboratori de la UTPC:
El passat divendres 17 de març hi va haver una inspecció per tal de saber l'estat de les futures reformes. Ens expliquen que aquest mateix any està prevista una partida de diners per fer l'esmentada reforma.

Problemes amb el funcionament deficitari de la Sala de Reus:
Ens responen que estan previstes una visites a les regions afectades. La idea és fer un balanç i una prospecció per saber si s'han de replantejar el model de sales actuals.

Manca de comandaments a la RPC:
Constatem des de Fepol la mancança de comandaments a la RPC, fent incís en la mancança de sergents a Osona. Reconeixen les nostres demandes i ens fan saber que faran la petició d'oferiments per tal de solucionar aquesta problemàtica.

Oficina de denúncia de Manresa.
Des de la FEPOL hem tornat a demanar informació sobre aquestes noves dependències que es vol obrir al centre de Manresa. Ens informen que el 2 de març està prevista la signatura del conveni a partir del qual s’iniciaran les obres. Malgrat que sembla que hi anirà OAC (un locutori), Proximitat i Fures, encara no està clar com funcionarà operativament. A aquest efecte des de la nostra organització sindical ja hem proposat que aquestes dependències es cobreixi amb gent voluntària.

Contenidor de marihuana.
Hem reclamat un contenidor de marihuana per Manresa, l’Administració no ho considera oportú perquè ja hi ha el magatzem a Igualada i un contenidor a Solsona. A més el magatzem central està a l’espera d’obrir-se malgrat encara ni se sap quan, ni se sap com quedarà.

Consell executiu del Seime.

                              
NÚMERO DE COMUNICAT:12/2023 
DATA:16 de Febrer de 2023
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies