ACCIÓ SINDICAL 
Convocatòria de concentració per reclamar millores laborals pels membres del CME. 
 
Com a sindicat majoritari dels membres de l'escala intermèdia (SEIME) i com a mesura legitima de pressió de les organitzacions sindicals en defensa dels interessos de les persones treballadores, hem decidit afegir-nos a la proposta de convocatòria del Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) de CONCENTRAR-SE el pròxim dia 12 d'abril a les 16:00 hores de la tarda, davant les portes del Palau de la Generalitat.

Les persones membres de l’Escala Intermèdia del cos de mossos d’esquadra creiem que cal donar veu al nostre col·lectiu i a l'espera del resultat de la Comissió de Retribucions i Despeses de Personal, creiem que tant el Govern de Catalunya com les organitzacions sindicals del cos hem d'accelerar el ritme de la negociació.

És necessari aconseguir un nou acord que ens permeti tancar i implantar mesures promeses pròpies per a l'escala intermèdia, però especialment aconseguir les que són generals per a tot el cos tals com millores retributives, la reducció de la jornada laboral anual i la compensació econòmica per treballar en dies festius.

Per tot plegat des del SEIME, us animem a participar d'aquesta convocatòria, alhora que també convidem a sumar-se a la resta de sindicats.
Consell executiu del SEIME
Catalunya, 03 d, abril de 2023.

                          
NÚMERO DE COMUNICAT:24/2023 
DATA:3 de Abril de 2023
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies