FEPOL segueix potenciant els seus serveis jurídics i fitxa l’advocat Lluís Conesa  
 
El SEIME-FEPOL, juntament amb els sindicats que integren la Federació de Professionals de la Seguretat Pública de Catalunya (FEPOL), fem un nou pas endavant per millorar i garantir un servei de qualitat als seus afiliats.

Com a sindicat majoritari i representatiu de l’escala intermèdia, som conscients, que els canvis imposats pel Govern de la Generalitat de Catalunya sobre la defensa jurídica de les persones membres del cos de Mossos d’Esquadra, han generat dubte i desconfiança sobre la capacitat del servei jurídic.
Aquesta és una qüestió cada vegada més latent en el col·lectiu que representem. És per això que, sobre aquesta qüestió no estem disposat que es posi en risc la garantia jurídica que tot policia ha de tenir en l’exercici de les seves funcions.

Per aquest motiu és especialment rellevant que, juntament amb la resta d'advocats que ja formaven part íntegrament de la plantilla, s'ampliï novament la capacitat dels nostres serveis jurídics , amb la incorporació en aquest cas de Lluís Conesa.


Ens felicitem al poder anunciar novament que, amb l’any que iniciem, donem un nou impuls als nostres serveis jurídics i incorporem a qui, juntament amb Josep Lluís Florensa, havia estat el principal actiu en la defensa i representació jurídica de les persones membres del Cos de Mossos d’Esquadra. 

Conesa, advocat de reconegudíssim prestigi i amb una llarga experiència professional en la defensa penal de les persones membres del cos de Mossos d’Esquadra, havia estat apartat (juntament amb Florensa) per l’actual Departament d’Interior i traslladat al Departament d’Acció Social, després que el Govern pactés amb al CUP a l’inici de la legislatura, la retirada de segons quines causes judicials (malgrat hi havia mossos ferits en l’exercici de les seves funcions).

Per tot plegat, FEPOL i SEIME- FEPOL,  potencia de nou els seus serveis jurídics i el posiciona encara més, com a màxim referent en la defensa jurídica de les persones membres dels cossos policials a Catalunya. I és que, com a sindicat majoritari dels membres de l’Escala Intermèdia del cos de Mossos d’Esquadra, és imprescindible garantir la millor de les defenses jurídiques, de les persones membres d’un col·lectiu policial com el que representem.
Consell Executiu   
NÚMERO DE COMUNICAT:01-2024 
DATA:5 de Gener de 2024
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies