COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió regional RPMS 
 
Aquest dimecres 06 d'abril de 2022 els representants dels diferents sindicats del cos de Mossos d'Esquadra ens hem reunit amb els Caps de la Regió Metropolitana Sud i els responsables de l'administració. Dels temes que s'han tractat calen destacar:
- Garraf 3, Cap de Torn Regional Operatiu de la Regió. Els Caps ens informen que pràcticament ja tenen fet el comunicat intern on acabaran de donar forma a aquesta figura i d'aquí a poc temps es volen reunir amb tots els comandaments de l'escala intermèdia de la Sala Regional per explicar i intercanviar les diferents qüestions que puguin tenir els comandaments que faran les funcions de CTRO. Des del SEIME hem remarcat que la prioritat és garantir l'estabilitat amb les funcions de Cap de torn Regional i la conciliació.
- El projecte de les Sales (on es volia fusionar les sales de la MS i la MN) de moment està aturat i no es preveu cap modificació.
-  L'ARRO podria marxar aquest mateix any a les noves instal·lacions d'ASA, ja que les obres estan bastant avançades (calefacció, dades...). Tanmateix, també ens informen que de les 18 furgonetes que disposen 16 acaben el rènting el 31 de desembre d'enguany i es canviaran per noves.
- A conseqüència de les mosquetes que hi ha a la comissaria de Gavà, els serveis d'administració han decidit que cada 6 mesos hi haurà una cisterna que desinfectarà totes les garjoles de les diferents comissaries de la Regió i així es mantindran netes d'insectes.
- De 35 caporals que falten a la Regió manifesten que el 20 d'abril de 2022 arribaran 26 caporals per cobrir aquests llocs.
- De moment no hi ha hores extraordinàries i aquest estiu es desconeix si en sortiran.  El reforç d'estiu està previst que es faci amb els agents en pràctiques.


Consell executiu del SEIME                          
NÚMERO DE COMUNICAT:50/2022 
DATA:6 de Abril de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies