Renovació i millora de la pòlissa amb la prestigiosa companyia de defensa jurídica ARAG 
 

Us fem un resum del punts més importants que hem renovat per millorar els serveis que proporcionem a la nostra afiliació.

 

Per tant, només pel fet d’estar afiliats i afiliades a la nostra organització sindical, us recordem que teniu dret a una sèrie de garanties i cobertures. Us les detallem a continuació:
 

  • Cobertura de sou fins l’any (amb una quantia màxima de 40.150 euros)

  • Defensa de la responsabilitat Penal i constitució de fiances si fos necessari excepte fets voluntaris amb dolo o culpa greu. (àmbit particular i professional)

  • Reclamació de danys corporals (àmbit vida particular o professional)

  • Reclamació de danys i perjudicis per demandes infundades (vida particular o professional)

  • Reclamació de drets per incompliments de contractes de compravenda de bens mobles (mobiliari, electrodomèstics, etc)

  • Reclamació de drets per incompliment de la clàusula de garantia d’un vehicle terrestre, amb o sense motor.

  • Reclamació de drets per incompliment  de contracte d’ arrendament concertats amb serveis de: Professionals titulats, metges i hospitals, viatges turístics,  hoteleria, ensenyament i transport escolar, neteja,, bugaderia i tintoreria, mudances i serveis oficials d’ electrodomèstics.


Assistència jurídica telefònica gratuïta al telèfon 902101533, qualsevol dia laborable, de dilluns a divendres de 09:00 a 19:00 hores (àmbit vida particular o professional).
 
+ Les anteriors cobertures excepte la cobertura de sou són també aplicables a la parella de l’ afiliat/da, els fills naturals o adoptius menors de 22 anys i els legalment incapacitats sense límit d’edat, sempre que convisquin amb l’afiliat/da.

Aquests són els punts mes importants de la pòlissa que teniu per estar afiliats/des al nostre sindicat. Com podeu veure esteu coberts no només en el tema laboral (100%), sinó també en molts altres temes del vostre àmbit particular. I no només vosaltres, també les vostres parelles i els vostres fills i filles.

 
La present comunicació és un resum de la polissa contractada , per aqualsevol pregunta, dubte o per ampliació d’ informació sobre qualsevol punt contacteu amb el telèfon 629475391 (Josep Montero Secretari de Serveis de la FEPOL).Consell executiu SEIME
             

 
NÚMERO DE COMUNICAT:98/2022 
DATA:3 de Octubre de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies