COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió de la Subcomissió de materials i equipament, 23 de juny de 2022 
 
El passat dijous 23 de juny es va realitzar la subcomissió de materials i equipaments, us fem un resum dels punts més destacats:

Amidaments nova uniformitat,
A hores d'ara s'han amidat uns 4.000 efectius, l'objectiu és arribar a uns 10.000 efectius, posteriorment tramitaran les dades a les empreses adjudicatàries.

Nova uniformitat,
El canvi de fundes d'arma curta està aturat a causa de la dispersió dels agents pel pla d'estiu, la nova promoció sortirà ja amb les cartutxeres noves, els porta-carregadors dels agents en pràctiques són de 17 bales.
Les fundes d'armes curtes es compraran en funció de la mà dominant i del tipus d'arma.
Nova uniformitat arribarà abans del 31/12/22, un altre tema és quan es farà el canvi efectiu.
Material per a adaptacions del lloc de treball, es disposarà d'un model de bota adaptada per causes mèdiques.
La comissió d'Ordre públic té en estudi el disseny d'una nova bota d'ordre públic

Funda d'armilla,
Durant l'any 2024 es farà la renovació de les fundes, i serà a partir de quan es decideixi si es dotaran amb dues o una funda per persona, també es faran proves amb nous models i sobre el color manifesten que serà amb consonància amb la nova uniformitat.

Roba d'hivern,
Ens comuniquen que estan treballant i fem comprovacions per adquirir una nova peça sota del casc i guants específics d'hivern. ( USC I trànsit Pirineu).
També està en estudi unes polaines per dur sobre les botes.
Per la resta de peces tèrmiques cal primer disposar de la nova uniformitat i provar per saber que es necessita.

Funda de camal,
La prefectura no autoritza a fer el canvi, únicament es preveu aquest tipus de funda per prescripció mèdica.
Ens recorden que el servei Guilla han de dur la jaqueta amb les proteccions i no haurien de fer el servei de motos en màniga curta.

Botes unitat canina (UCAN),
Comuniquen que està prevista la licitació per noves botes a final d'aquest any.

Reposició de vehicles,
Vehicles per Apen, ara per ara està prevista la licitació d'un nou autocar de trasllat per aquest any.
Durant el 2023 es preveu la incorporació de 4 noves furgonetes de trasllat (maig) i nous vehicles amb portes corredisses.
Vehicles trànsit (Xenon), comuniquen que els seients de darrere tenen les mateixes característiques que les ambulàncies del SEM que ja disposen d'homologació i per aquest motiu no cal homologació.
Furgonetes Arro i Brimo, s'està en estudi la viabilitat operativa que vagin 6 en lloc de 7 agents per poder encabir tot el material, ja que el volum és un factor determinant de la problemàtica actual (passatgers/material), els vehicles portaran una nova defensa/para-xocs.
A finals de 2022 està prevista la licitació de nous vehicles logotipats.
Vehicles no logotipats actualment hi ha una flota de 300 vehicles, es preveu fer una primera renovació d'uns 150 vehicles.
Vehicles per la unitat canina, està pendent la incorporació de tres nous vehicles.
Nova pick-up pel TEDAX.

Cascos de moto de Trànsit i d'USC,
Estan ja adjudicats, però de moment està tot aturat per un Recurs que ha presentat una de les empreses que opten a la licitació, per aquesta raó s'intentarà que l'empresa subministradora actual Shoei doni certificació d'un any més de vida útil als actuals.
En estudi per a trànsit unes armilles per motoristes que amb airbag.
Es reclama la necessitat en el torn obert de paraula que es mantingui la placa amb el tip dels agents jubilats juntament amb el carnet de jubilat, ja que estan sent citats a judici com a particulars amb les dades personals i no amb el tip. Això comporta el canvi de condició com a testimonis.
Ens expliquen que ja han fet tres informes favorables al respecte i que coincideix, però que és la DGP qui ho té això aturat.

Per a qualsevol aclariment contacteu amb els delegats del SEIME.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:78/2022 
DATA:27 de Juny de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies