COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Grup de treball promoció i provisió 3a reunió 
 
Avui ha tingut lloc la tercera reunió del grup de treball sobre promoció i promoció, la sessió d'avui ha estat centrada a tancar el primer punt sobre la promoció territorialitzada.
Destaquem que sobre la informació de l'anterior comunicat on es parlava d'una permanència de 5 anys temps en l'agrupació obtinguda, la subdirectora general de recursos humans ens ha comunicat que aquesta es podria deixar en 3 anys. També ens ha fet esment de la incorporació a la memòria de mesures pressupostàries el text per poder modificar la llei 10/94 que permeti la possibilitat de l'esmentada promoció territorialitzada.
A posterior ens han fet arribar els números aproximats totals i per escales dels companys/es que tenen domicili fora de l'àmbit territorial on treballant actualment. En el cas de l'escala intermèdia ens comuniquen que uns 62 sergents/es i 22 sotsinspectors/es aproximadament resideixen fora de la regió on treballant.
A la pròxima reunió abordarem els següents temes: 
Calendarització i cadència de convocatòries.
Provisió provisional (oferiments, CS). Permutes.
Concurs específic i LD per a llocs comandament. Promoció de tècnic a facultatiu.
Aquestes han estat les qüestions tractades en aquest grup de treball. Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

COMISSIÓ EXECUTIVA
Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia SEIME.
15/11/2021         
NÚMERO DE COMUNICAT:45 
DATA:17 de Novembre de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies