COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Ens adherim a la concentració del pròxim 30 d'abril!!! 
 
En aquestes últimes setmanes veiem com diferents col·lectius de funcionaris i departaments de la Generalitat estan signant acords, preacords, i plans de carrera professional específics que suposaran millores retributives i millores laborals aplicables des d'aquest mateix any i en anys següents.

Remarquem que algunes d'aquestes mesures contemplen pujades retributives de forma lineal i suposen la millora del complement específic. Fet que el Departament d'Interior es va negar a negociar d'aquesta forma.

D’altra banda, el departament d'interior i algunes de les organitzacions sindicals (USPAC,SPC,CAT,SEGCAT I SEI) van signar a córrer cuita el passat mes de juliol l’acord  que tots coneixem , un acord que ni tan sols es d'aplicació o la seva aplicació afecta de forma minsa tant als llocs de treball de comandament ocupats per membres de la categoria de sotsinspector/a i membres de la categoria sergent/a, com tampoc afecta els llocs d'especialitat de la categoria de sergent/a.

Recordem i denunciem que aquest fet ha provocat un greuge retributiu que recau sobre les persones que ocupen els llocs de treball tan especials i singulars de comandament de la categoria de sotsinspectors/es del CME. Fet que empitjora la bretxa salarial amb altres categories del CME.

Com a sindicat representatiu i majoritari dels membres de l'escala intermèdia no ens cansarem i continuarem denunciant la necessitat de trobar una solució per a aquesta situació. Reivindiquem millores retributives que facin reduir l'actual biaix retributiu que afecta directament els membres de l'escala intermèdia.

Des del SEIME, aprofitem per fer una crida a sumar-se a la concentració dels sindicats de l'escala bàsica del pròxim dimarts 30 d'abril a les 11 hores davant de la comissaria de Mossos d'Esquadra de Les Corts per traslladar el malestar general que impera en el col·lectiu i, reivindicar unes millores retributives i condicions laborals dignes.

Nosaltres hi serem!!!


Consell Executiu del SEIME
 
NÚMERO DE COMUNICAT:24/2024 
DATA:26 de Abril de 2024
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies