COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Els sindicats de la FEPOL cediran el seu espai sindical de l’ABP Nou Barris a l’ARTU, per evitar el trasllat a Sants 
 
En un escrit adreçat a la SGRH i a la Cap de la RPMB, SEIME juntament amb els sindicats SAP i SME  han reclamat que no s’enviï a ARTU a l’ABP Sants – Montjuïc, tal i com així estava previst i que s’ubiquin aquests efectius a Nou Barris

Per tal de mantenir les millors prestacions i serveis d’ARTU i no dificultar (i molt) la realització de les tasques policials, en tant que es traslladaria els efectius de tota una àrea, fins a unes dependències policials ubicades en un dels extrems de la ciutat, amb greus dificultats de comunicació.

Des del SEIME ens afegim a l’escrit elevat per part dels sindicals SAP I SME per instar (tant a la Subdirecció, com a la pròpia Cap Regional) que acceptin la proposta i que, per contra d’enviar l’ARTU fins a la Comissaria de Sants (cosa que provocaria un problema), se l’enviï a la Comissaria de Nou Barris en l’espai sindical que ara, els sindicats de la FEPOL (SAP, SME i SEIME) estan utilitzant a dia d’avui per a fer les tasques sindicals i de formació.

Per tant  és imprescindible (i així s’ha dit en l’escrit registrat avui) que de manera immediata, la Subdirecció general de recursos humans i la Regió Policial Metropolitana de Barcelona aturin el projecte de trasllat, ja que en cap cas l’organització es pot permetre que d’aquest se n’origini un problema.

Així mateix, i amb l’ànim d’oferir les màximes alternatives possibles, les organitzacions sindicals hem ofert una alternativa a aquesta intenció. Aquesta seria la de traslladar l’ARTU a les dependències sindicals que els sindicats de la FEPOL tenen a la segona planta de la Comissaria de Nou Barris. Un espai prou ampli que compleix amb totes les garanties per acollir a tots els efectius policials.

És evident que Nou Barris és més cèntric i amb millor comunicació que Sants – Montjuïc i per tant, és una proposta més òptima per a tenir en compte de manera provisional mentre no es realitzen les obres a la Comissaria de Sant Martí.
 
DATA:21 de Novembre de 2023
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies