COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, JUBILACIÓ ANTICIPADA 
Publicació al BOE de la jubilació anticipada al CME 
 
Ahir 28 de desembre es va aprovar la llei de pressupostos generals de l'Estat i, com a resultat de l'aprovació, va  publicar-se al BOE la disposició addicional  vigèsima Bis de coeficients reductors de l'edat de jubilació pels membres del Cos de Mossos d'Esquadra.
Aquest fet implica que, a partir de l'1 de gener de 2022, entri en vigor el dret de jubilació anticipada i puguem tancar molt satisfactòriament la reclamació d'aquest dret que tants anys hem estat reclamant.
Aprofitem aquest comunicat per felicitar a tots els efectius del cos de mossos d'esquadra i especialment als sergents/es i sotsinspector/es que es troben a les portes o en període de jubilar-se anticipadament i vulguin exercir aquest dret. A partir de l'1 de gener totes les persones treballadores del CME que es vulguin jubilar anticipadament i compleixin els requisits podran demanar-ho a la Seguretat Social.
Ara ens toca treballar per tal de poder disposar de tota la informació per poder assessorar-vos, ja que hi ha moltes qüestions encara per resoldre. Per aquests motius establirem reunions amb els responsables de la "Direcció General de Ordenación de la Seguridad Social" a principis del mes de gener.
Bona entrada d'any a tothom.

Comissió executiva SEIME.
29/12/2021
 
DATA:29 de Desembre de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies