COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió SCC, SAUC i els sindicats policials 20 /02/ 24 i  04/03/24 
 
Reunió Sales SCC   20 /02/ 24 i  04/03/24
-Manca de Comandament a la sala RPMS ( Cap de la Sala ) , manca de comandaments a les Sales, CTO’s :
Sobre aquest punt se’ns manifesta que gràcies a les  actuals promocions de comandaments es podrà reforçar tota l’estructura de comandaments de la sala RPMS i de la resta de Sales del territori, juntament amb CTO’s . A banda de poder cobrir d’una manera especifica i a temps complert  la figura de Cap de la Sala de la RPMS.

- Especial Responsabilitat  ( CEV Responsabilitat )
No està clar que el Complement d’Especial Responsabilitat inclogui  als efectius de la Sala .La Comissaria General Técnica ha fet  la consulta a la Subdirecció General de Recursos Humans, la qual per ara  no ha donat resposta.

-Pla d’estiu:
No ens poden aclarir com es  realitzarà , ni el nombre  de mossos i mosses que arribaran al territori.  Per  poder dur a terme la tasca de  forma més  eficient  pel que fa tota l’escala intermèdia de les Sales, convindria tenir tota la informació a l’abast sobre aquest tema amb prou  antelació  per poder anticipar-nos a possibles problemes reiteratius.

- Sala  Girona:
La previsió d’obertura és abans  del mes de juny , amb  previsió d’efectius d’entre 70 i 90 persones  ( tot incloent els comandaments necessaris ). Pendents de que infraestructures s’encarregui de les instal·lacions ja existents, ara per ara resten ocupades i s’hauran de reformar.

-Nou horari Sales:
A dia d’avui encara s’elaboren informes sobre aquest tema, els quals són elevats ( CSUTEC ) i se’ns informa novament que sobre aquest tema els agents socials tindrem a dir el que pertoca si aquest estudi  tires endavant .

-Hores extres Sala RPMS , per quin motiu no van haver-hi .
Si hi han hagut  voluntaris de la sala Sud, si s’ha pogut avisar Oficines de Suport d’altres Sales, el Cap del Centre de Comandament de la Prefectura, va valorar cobrir amb efectius disponibles d’altres sales per donar recolzament  i facilitar la gestió en el servei de la zona Sud. Segons manifesta el mateix Cap , va ser un criteri puntual.
                        
NÚMERO DE COMUNICAT:15/2024 
DATA:6 de Març de 2024
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies