ACCIÓ SINDICAL 
Increment d'efectius al Bages i reassignació del nivell actual de l'ABP! 
 
El passat 3 de juliol, amb la presència de l'Honorable conseller d'Interior, es va inaugurar i obrir la nova oficina de denúncies del Passeig de la República a la capital de la Catalunya Central.


Amb la intenció de poder resoldre els problemes de seguretat que té la ciutat de Manresa, ja fa un parell d'anys que el Departament d'Interior i la Direcció General de la Policia , han treballat per donar-hi resposta, amb l'obertura de noves dependències policials a la zona centre. Fet que per a qualsevol persona que visqui a Manresa trobarà de sentit comú i necessari!

Des del punt de vista sindical i com a sindicat representatiu de l'escala intermèdia SEIME-FEPOL, també trobaríem de sentit comú i necessari, que l'obertura de noves instal·lacions en l'ABP del Bages, com han estat en un curt període de temps del servei a la comarca del Moianès per donar una millor resposta i cobertura , com a l'obertura al centre de Manresa amb noves dependències policials, anés acompanyat d'un increment d'efectius i d'una nova revisió de l'actual nivell B de l'ABP a nivell C, com es correspon amb la quasi totalitat d'ares bàsiques policials situades en ciutats caps de regió policial.

D'aquesta forma podrien millorar la dotació de recursos humans i materials, i millorar la problemàtica que suposa l'actual sensació d'inseguretat de ciutats grans com la que pateix actualment Manresa.


        
NÚMERO DE COMUNICAT:36/2024 
DATA:5 de Juliol de 2024
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies