COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió dels sindicats amb la CGMO 
 
Ahir, 17 de febrer de 2020, els sindicats representatius vam tenir reunió amb la CGMO essent informats dels següents temes:

ASA: Les instal·lacions estan pendents de la signatura del conveni perquè la infraestructura és d’AENA i de la DPG.

ASMET: L’edifici de BASE al carrer Bolivia està pendent de començar les obres que potser podrien començar l’any vinent 2023 i tenir una durada d’uns dos anys. Això comportarà la reubicació d’ASMET en un altre lloc (que de moment no se sap on), però sempre dins la localitat de Barcelona.

TRÀNSIT: El Comissari Joan Portals i l’Intendent Vicenç Gasulla van dir-nos que estaven d’acord amb el nostre sindicat en el fet que les figures de Cap d’investigació d’accidents i Cap d’oficina tècnica són càrrecs que s’han de reconèixer. Que ho havien elevat a Prefectura i de moment restàvem a l’espera de resposta i que tenen l’esperança què amb el nou decret de reestructuració aquestes figures ja hi constin.

Es va recalcar la manca d’efectius de la plantilla de trànsit i el seu envelliment i tot i ser-ne conscients no es preveu cap promoció enguany.

També van informar que estaven treballant conscients que molts vehicles eren vells i amb molts quilòmetres i en referència a la nova uniformitat primer es canviaria la d’USC i després aniria la dels companys de trànsit.


Consell executiu del Seime.
18 de febrer del 2022.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:21/2022 
DATA:18 de Febrer de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies