COMUNICATS 
2n Congrés Extraordinari del Seime 
 
Amb dues candidatures presentades els delegats presents van escollir de forma majoritària la candidatura d'en Josep M Pacheco com a secretari general, d'en David Pujol com a secretari d'organització i d’en Toni Pastor com a secretari d'acció sindical.
Com ja vàrem dir en l’últim comunicat, ara és hora de conciliar, de reconstruir ponts i treballar per un sindicat de l’escala intermèdia fort que enarbori la bandera dels drets laborals de la nostra escala de comandament.
Ens queda molta feina per fer, com el desenvolupament del pla de carrera d’Usc pels caps de torn, donar sortida a l’escreix d’hores acumulades en les especialitats, reconeixement de figures de l’escala intermèdia a la RLT, regulació de les guàrdies de comandament, passi al nivell B... així com altres de caràcter global com la regulació de la segona activitat o la jubilació anticipada.
Restem a la vostra disposició amb la il·lusió i amb la responsabilitat de posar veu i en negre sobre blanc les problemàtiques i les necessitats dels sergents i sotsinspectors que formen la família de l'escala intermèdia del CME.
Per acabar reiterar-vos el nostre agraïment a TOTS els assistents, tant els de les assemblees territorials, així com els delegats escollits per anar al congrés.
Consell Executiu del Seime.
28/04/2021  
 
NÚMERO DE COMUNICAT:21/2021 
DATA:28 de Abril de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies