COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
230,39 euros d’increment retributiu mensual per a un funcionari de presons  
 

Arran de la signatura de l'Acord del 31 de juliol, des del SEIME hem denunciat públicament i reiteradament que el Departament d’Interior va utilitzar el cos de mossos d’esquadra amb finalitats electorals i partidistes, per oferir una imatge falsa de bona gestió política amb la policia de la Generalitat. Hem assenyalat repetidament que l’acord del cos de mossos d’esquadra és el pitjor que s’ha signat entre el Govern de la Generalitat i tots els col·lectius professionals. No només perquè hem deixat escapar una oportunitat única per augmentar el salari de tots els membres del cos policial, sinó també perquè (per obtenir alguns drets) n’hem hagut de perdre altres.

El Departament d'Interior es va negar rotundament a incrementar les nostres retribucions manifestant que no podien superar el 2,5%. Finalment, altres col·lectius com el de presons han augmentat directament les seves retribucions un mínim d’un 13%. Això ha suposat una millora de 230,39 euros d'increment lineal directe mensual entre la nòmina del mes de febrer i la nòmina del mes de maig, sense cap condició específica per al seu cobrament.

Per tant, per la nostra banda constatem que el cos de mossos d’esquadra ha perdut una oportunitat històrica per incrementar les seves retribucions i reduir la seva jornada laboral, ja que mentre l’administració ens venia que un increment per a tot el col·lectiu no era possible, els sindicats signants ho acceptaven des del minut 1 sense ni tant sols intentar la mobilització del nostre col·lectiu.

 Si s’ha pogut fer a presons, per què no amb els mossos i mosses d’esquadra?
 
NÚMERO DE COMUNICAT:30/2024 
DATA:3 de Juny de 2024
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies