COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió regional de Barcelona de 13 de desembre del 2022 
 
Us traslladem els punts més importants de la reunió regional celebrada entre els comandaments regionals de la RPMB, els serveis d’administració regional i les organitzacions sindicals:

Àrea de custòdia i URIA:
Al gener  està prevista la nova roda de sergents a l'àrea de custòdia, mentre que la propera roda d’agents es farà el pròxim mes de maig. També ens comenten que s’ha acceptat una de les propostes que vàrem aportar des de la FEPOL, ja que a partir del mes de maig de 2023 (juntament amb la roda de l'ACD) es portarà a terme una nova roda que permetrà la renovació del 25% dels efectius més antics de l'URIA. Si funciona aquesta roda d’URIA,  la qual aniria encavalcada amb la de l’ACD, es podria arribar a fer cada 6 mesos, en cas negatiu es farà una vegada a l'any. Els efectius amb pitjors números de promoció seran els que aniran destinats a l'URIA, mentre que els millors aniran destinats a l'ACD.

ASTMET:
Ens fan saber que NO hi haurà un canvi de dependències durant el 2023 i continuaran a Sant Martí. Estan pendents de la  publicació del nou Decret d’estructura per saber si finalment dependran o no de la regió. 

Servei Equalis:
Ens informen que actualment l'APEN té un dèficit d'efectius molt gran. El que abans eren fets puntuals ara s'han tornat habituals. Arran d'un acord entre comissaries generals del CME s'ha d'ajudar a l'APEN en la seva mancança d'efectius. Ens diuen que el servei Equalis té un sistema de coeficients que serveix per repartir les càrregues de feina entre les comissaries.

Comissaria de Ciutat Vella:
Hem preguntat sobre els "pinganillos" pels grups GDU i ens responen que han fet la petició i sembla que ho veuen viable , tot i que desconeixen el temps de materialització de la demanda.

Comissaria de Sant Martí:
Malgrat no tenir informació més concreta, ens fan saber que no hi haurà moviments físics d’efectius en tot l’any 2023.

OAC carrer Aragó:
Continuarà donant servei fins al 31 de març del 2023. Després hi haurà un mes per tal de fer les adequacions pertinents i seria a partir d’abril, si tot va bé, que ja entraria en funcionament a l'edifici de l'actual fiscalia del carrer Pau Claris.

Magatzem de substàncies a Nou Barris:
Desconeixen quan començarà a funcionar el magatzem de substàncies de Nou Barris, ja que les obres ja han finalitzat. La gestió de recepció i control de drogues es farà molt probablement a través d’ARSET.  El procediment de treball com, per exemple,  horaris de recollida i entrega o altres qüestions vindran determinats des dels serveis centrals. Caldrà una avaluació de riscos per iniciar l’activitat esmentada.

 ABP de Gràcia: 
Ens comenten que aviat s’instal·laran a l’ABP els Agents Rurals. S'estan habilitant zones de pàrquing noves davant de l'ABP. Els ascensors estan pendents d'un nou pla de renovació.

Per a més informació no dubteu a contactar amb el vostre delegat de referència.
     
 
NÚMERO DE COMUNICAT:113/2022 
DATA:14 de Desembre de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies