JUBILACIÓ ANTICIPADA 
Demanem al Congrés i al Ministeri de la Seguretat Social accelerar el procés de jubilació anticipada 
 
Les reunions han estat amb els principals actors polítics (tant estatals com autonòmics) en aquesta matèria. Si ahir se'n van reunir amb els Grups al Congrés de Junts per Catalunya (Laura Borràs), Partit Demòcrata (Genís Boadella) i Esquerra Republicana (Pilar Vallugera i Jordi Salvador), avui s'han reunit amb el Vicepresident Primer del Congrés dels Diputats Alfonso Rodríguez Gómez del Celis i Santos Cerdán (PSOE).

En totes les reunions mantingudes, s'ha exigit als representants polítics l'obligatorietat d'accelerar el ritme en la que ha de ser la regulació de la jubilació anticipada per a les persones membres del cos de mossos d'esquadra, alhora que els hem instat a establir un calendari en el procés que ens ha de portar a la consecució d'aquest dret, alhora que els ha instat a planificar el procés que ens ha de portar a la consecució d'aquest dret.

També s'han reunit amb la Direcció General d'Ordenació de la Seguretat Social encarregada principal en matèria de jubilacions anticipades. En aquesta reunió el Director General Borja Suárez ha volgut deixat clar que, malgrat que les polítiques europees indiquen la necessitat de perllongar l'edat en actiu de les persones treballadores, res impedeix que es puguin avançar les edats de jubilació per segons quines activitats professionals com la nostra. No fer-ho per a la PG-ME suposaria un greuge comparatiu respecte altres policies.

Les reunions s'han fet conjuntament amb els representants sindicals de la Confederació de Seguretat Local i Autonòmica (CSLA) i de l'Agrupació de la Policia Foral de Navarra (APF).


Consell Executiu del SEIME. 17/12/2020         
NÚMERO DE COMUNICAT:41/2020 
DATA:17 de Desembre de 2020
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies