COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Nou èxit jurídic 
 
L'Audiència Provincial de Barcelona ha resolt, després de 9 anys, absoldre a un sergent del Cos de Mossos d'Esquadra acusat dels delictes de lesions, contra la integritat moral, detenció il·legal, coaccions, i falsedat en document oficial. Un judici en el qual li sol·licitaven fins a 11 anys de presó.
El procediment penal es va iniciar a conseqüència d'una actuació en la qual el nostre company desenvolupava funcions de cap de torn en solitari, de matinada i en una zona d'oci i discoteques. En un moment donat dues persones varen saltar un mur perimetral d'un polígon i ,al veure's sorpresos, varen agredir al sergent i als agents actuants que es varen adreçar per donar recolzament, motiu pel qual, varen detenir una de les persones implicades. El sergent actuant va ser denunciat per l'actuació policial. 
La defensa penal, sota la direcció lletrada de XAVIER TODÓ i BAÑULS, després de 9 anys d'investigació judicial i dos judicis, ha aconseguit l'absolució del sergent de tots els delictes acusats i la condemna de les dues  persones per atemptat i lesions.    

Consell executiu del Seime
4 de març del 2022
 
NÚMERO DE COMUNICAT:29/2022 
DATA:7 de Març de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies