COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Comissió de relacions amb l'ISPC 25/01/2022 
 
Us traslladem les novetats més rellevants de la comissió de relacions entre les organitzacions sindicals representatives del Cos de Mossos d'Esquadra  i de les Policies Locals amb l’ISPC:

Per part del Seime vàrem proposar introduir a l'ordre del dia els punts següents:
  • Informació sobre les properes convocatòries de promoció interna de la categoria d'inspectors/es, intendents/es i comissaris/àries.
  • Formació descentralitzada.
  • Actualització del preu de l'hora dels formadors.
  • Formació específica per escala intermèdia.

Sobre les convocatòries de promoció interna ens informen que estan previstes 50 places d'inspectors/es, 30 places d'intendents/es i 15 places de comissaris/àries. De les places esmentades hi ha una previsió al Cos de Mossos d'Esquadra de 24 places d'inspectors/es , 10 places d'intendents/es i 6 places de comissaris/àries. El curs d'inspectors/es està previst per aquest juliol, el d'intendents/es aquest mes de juny i el de comissaris/àries el mes de maig.

Amb relació a la formació descentralitzada ens responen que ho estan treballant, per la nostra banda els hi recordem que és una petició reiterada. De cara a l'any 2022 ens remeten a la formació en línia i a les classes en "streaming".

Sobre l'actualització del preu de l'hora dels formadors ens comenten que volen fer una revisió de cara al 2023, sempre subjecte a disponibilitats pressupostàries.

Pel que fa a la formació específica per escala intermèdia ens diuen que la formació de comandaments és de caràcter genèric, però que qualsevol suggeriment els hi podem fer arribar. 
 
Per últim, comentar-vos que a la reunió ens han facilitat la informació sobre el Programa d’Activitats Formatives 2022 a càrrec del fons de formació continua  d'enguany. El  podeu consultar al següent link:  http://ispc.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/PAF-2022-Cicle-Seguretat-ciutadania-i-confianca

Per a més informació, o enviament de suggeriments formatius de cara a l'any 2023, no dubteu en contactar amb els vostres delegats de referència, o a través del formulari "Et truquem" de la nostra web. 

Consell executiu del Seime
26 de gener de 2022                                              
NÚMERO DE COMUNICAT:13/2022 
DATA:27 de Gener de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies