COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Simulador de punts del concurs general 
 
Des del Seime continuem treballant en la millora de les condicions laboral i en els serveis que des de la nostra organització sindical posem a disposició de tota la afiliació.

Així, pensant en totes aquelles persones que participareu en el proper concurs general (ja sigui de la categoria de sergent/a o sotsinspector/a), des de la nostra organització sindical hem posat a la vostra disposició un simulador, que us calcularà de manera automàtica quina serà la vostra puntuació final.

Aquest simulador està penjat a la zona privada de la nostra pàgina web, a la qual hi podreu accedir mitjançant la vostra contrasenya particular. Un cop dins del simulador, només haureu de complimentar els corresponents apartats i una vegada finalitzat, us donarà la puntuació total amb la qual us presentareu en el proper concurs.

Per accedir al simulador només us heu de registrar a la zona privada de la nostra web. Per qualsevol incidència contacteu amb els vostres delegats de referència o a través del formulari "Et truquem" de la nostra web.

Consell executiu del Seime
Catalunya, 17 de febrer del 2022

          
NÚMERO DE COMUNICAT:20/2022 
DATA:17 de Febrer de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies