COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió comissió formació organitzacions sindicals 
 

Totes les organitzacions sindicals que tenen representació al Consell de Policia estan convidades a participar per fer propostes en matèria formativa i qüestions que afecten a la carrera professional del Cos de Mossos d’Esquadra i Policies Locals de Catalunya.

Pel que respecta als temes d’interès de l’escala intermèdia se’ns anuncia que els cursos de promoció de sergents i sotsinspectors tindran lloc als mesos de juny i juliol respectivament.

Per part de la nostra organització sindical es va instar als responsables formatius i de direcció de l’ISPC que se sumin a l’homologació dels cursos de sergent i sotsinspectors perquè es puguin obtenir les equivalències acadèmiques corresponents i així fer un pas més per aconseguir el pas de nivell “C” al nivell “B” per a l’escala intermèdia.

Aquesta proposta ha tingut molt bona acollida i tindrem el compromís que a mesura que es vagin avançant tots els passos per aquesta fita es dotaran els mecanismes necessaris en connivència amb el Departament d’Ensenyament i el Ministeri d’Educació perquè es puguin fer efectives les homologacions i equivalències acadèmiques.


Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia SEIME. Barcelona, 24 de març de 2021       
NÚMERO DE COMUNICAT:17/2021 
DATA:29 de Març de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies