FORMACIÓ I TEMARIS 
Sessió Tir Virtual VIRTRA 
 
DATES:    
A partir del 17 de gener de dilluns a divendres en sessions d' 1h30.

PROFESSORAT:
Les sessions estan impartides per monitors i/o instructors de tir qualificats del cos de Mossos d'Esquadra i de les Policies Locals de Catalunya.

QUI POT FER LA SESSIÓ:  
AFILIATS A LA FEPOL: 
Preu 50 euros sessió d' 1h30.
- SAP – SEIME – SICME:  
- SIP-FEPOL (SAP-PL + SFP + SAPOL)

NO AFILIATS I OPOSITORS A POLICIA :
Preu 100 euros sessió d' 1h30.

COM ESTÀ ESTRUCTURAT EL CURS:
Els simuladors VIRTRA, estan dissenyats per proporcionar el més alt nivell de simulació en l'entrenament del tir i l'enfrontament amb armes de foc.
Aquest sistema possibilita la utilització de les armes de servei reals de cada agent adaptades mitjançant Kits de conversió.
El simulador permet l'entrenament a múltiples galeries i camps de tir amb una gran quantitat de variables ambientals (força i direcció del vent, dia i nit...).
Les simulacions permeten l'entrenament d'enfrontaments armats mitjançant vídeos reals en temps real, que el formador pot anar variant en funció de les accions de l'alumne.
VIRTRA és el simulador triat per la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra perquè els seus agents puguin complementar les pràctiques ordinàries de tir amb foc real, amb la formació virtual en l'ús d'armes de foc i dispositius no letals( llançadora de foam de 40 mm, Taser X2...)    

Enllaç per apuntar-se:
https://formacio.fepol.cat/cursos/curs?token=LIQpsqRYEHFyN4XXaKl32A==   
DATA:27 de Desembre de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies