COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, JUBILACIÓ ANTICIPADA 
Reunió de la FEPOL amb el Ministre de la Seguretat Social per desencallar la jubilació anticipada  
Avui membres de la FEPOL en representació dels sindicats de mossos d'esquadra que en formen part ens hem reunit amb el Ministre de la Seguretat Social José Luís Escrivá per desencallar la resolució de l'expedient que ha de permetre avançar l'edat de jubilació de les persones membres del cos de mossos d'esquadra.
A la reunió han estat presents els màxims responsables del Ministeri (com és el Director d'Ordenació de la Seguretat Social). Aquesta reunió ha servit perquè poguéssim traslladar al màxim responsable en matèria de pensions del Govern d'Espanya, quina és la gravetat de la situació en el nostre col·lectiu.
Ara per ara el Ministre Escrivá s'ha compromès a treballar conjuntament amb el Departament d'Interior, amb la celeritat necessària que permeti resoldre el nostre expedient. És per això a més, que el mateix Ministre Escrivá ha acceptat la necessitat que hem proposat de fer una reunió a tres bandes a la brevetat més gran possible.
Avui ha estat la primera reunió que una de les organitzacions representatives del cos de mossos d'esquadra ha aconseguit amb el màxim responsable sobre jubilació anticipada del Govern d'Espanya. Considerem clau la reunió d'avui, la qual marcarà un abans i un després en la resolució del nostre expedient i que ens ha de permetre poder jubilar-nos amb les mateixes condicions que ja gaudeix des de fa anys l'Ertzaintza.
Per últim, la nostra organització sindical vol agrair la feina realitzada per en Josep Gazquez Secretari General de la FEPOL i en Pere Garcia Secretari General SAP-FEPOL, com la presència a la reunió d'avui del Secretari General de la UGT Pepe Álvarez i del Secretari General de la Federació de Serveis Públics de la UGT Julio Lacuerda, i també les gestions realitzades per provocar la reunió que s'ha dut a terme avui.

COMISSIÓ EXECUTIVA
Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia SEIME.
21/10/2021.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:42 
DATA:21 de Octubre de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies