COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió regional de la RPMB amb els sindicats 
 
Aquest divendres  18 de febrer els sindicats ens hem reunit amb l’administració i els caps de la RPMB i dels assumptes més rellevants que s’han tractat i afecten a tota la regió us informem:

Investigació, Després del concurs a Barcelona les unitats d’investigació perdran 64 agents, 16 caporals i 2 sergents. Ens diuen que intentaran fer un oferiment per cobrir totes aquestes places on tothom podrà participar, independentment del seu destí ( a tot Catalunya ).

Fura, S’ha creat un grup regional de Fura compost per 1 sergent, 1 caporal i 10 agents. La idea és incrementar aquest grup en un futur, però de moment ara no és viable.

Vehicles de paisà, Els rènting d’aquests vehicles acaba a finals de l’any en curs i serà aleshores quan es preveu reemplaçar-los per cotxes nous.

Hores POEA, Per aquest nou any hi ha un total de 9.000 hores extres de POEA de les quals un 25% són reservades per a l’ARRO i la resta pels altres serveis de la ciutat.

Base, Ens manifesten que preveuen començar les obres de l’edifici del carrer Bolívia a finals de l’any 2023 i aquestes tindran una durada d’un parell d’anys aproximadament.

Vestuari, Finalment, sembla que a finals de l’estiu o a la tardor d’aquest any, es farà efectiu per a les USC el canvi de vestuari i ja tindrem la nova uniformitat.


Consell executiu del Seime.
18 de febrer del 2022.
 
NÚMERO DE COMUNICAT:22/2022 
DATA:21 de Febrer de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies