COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió sobre la nova uniformitat 
 
REUNIÓ SOBRE LA NOVA UNIFORMITAT
Aquest passat dimecres vàrem tenir reunió de subcomissió de materials i equipaments. El punt més rellevant era la nova uniformitat.
Doncs bé, se'ns informa que a causa dels terminis de licitació i adjudicació la nova uniformitat està prevista pel segon semestre de l'any vinent. Fins aleshores, res de res.
L'altre punt clau de la reunió és que l'entrega de la nova uniformitat serà a totes les regions a la vegada, res d'entregues per regions o altres casuístiques.
D'altra banda, també se'ns va informar que les peces a entregar seran les següents: 4 pantalons, 2 folres interiors pels pantalons,1 gorra, 1 jaqueta amb el seu folre, 4 camises d’estiu i 3 camises d’hivern.
Els primers a rebre la nova uniformitat seran els efectius d'Usc, la resta rebran les peces d'uniformitat que es considerin necessàries, ateses les característiques de cada grup/unitat/àrea. Un cop rebuda la roba no es podrà vestir fins que no arribin les ordres oportunes.
Confiem que no hi hagi cap més demora en l'entrega de la nova uniformitat, doncs l'actual ja comença a semblar una uniformitat d'època clàssica i seria inconcebible un nou retard en la seva entrega.

Consell executiu del Seime.
Catalunya, 15 de juliol del 2021.     
NÚMERO DE COMUNICAT:31 
DATA:15 de Juliol de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies