COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió Regió Policial Girona 22/11/2023 
 
Us fem un resum dels punts més rellevants tractats a la reunió.

Manca de Comandaments

Des del sindicat de Comandaments de l'escala Intermèdia (SEIME), hem denunciat la situació que durant algunes setmanes un sergent hagi d'assumir les funcions de cap d'USC i resti com a únic comandament per aquest motiu hem reclamat que es faci un encàrrec de funcions a la persona que està fent les funcions de cap de seguretat ciutadà de l'ABP Girona.
Els Caps de la Regió han reconegut la situació i la feina que el sergent està realitzant. També han mostrat preocupació per manca de sergents i de sotscaps d'àrea.

Sala Regional RPG

Ens informen sobre la previsió d'obertura en període de proves de la Sala Regional de Girona, aquesta està prevista el juny de 2024 i que a l'octubre ja sigui operativa.
La Sala es tornarà a reobrir a l'edifici del Polígon Mas Xirgu. La proposta feta des de la Regió d'efectius és entre uns 90 i 100 efectius, amb un cap i sots cap Sotsinspector/a, caps de sala sergent/a, caporals i agents.
Aquesta sala inicialment donarà cobertura únicament a la RPG.
Es prioritzarà en els oferiments previstos, en primer lloc, persones que ja van estar destinats anteriorment a la Sala, en segon lloc ,efectius destinats a la regió i, en tercer lloc, per efectius d'altres regions.

Guàrdies de disponibilitat Arro

Ens expliquen quin serà possiblement el sistema que es faci servir per a les Guàrdies de disponibilitat de les ARRO.
Un sistema de cobertura global entre les ARRO de les diferents Regions, equivalent al sistema que fa servir BRIMO amb un menor nombre d'equips.

Guàrdies disponibilitat UI i AIC

Ens comuniquen que s'està treballant perquè cada regió tingui sistema de guàrdies a 1 de febrer , la RPG possiblement (Garrotxa i Ripoll) mancomunades.
Ens comuniquen que s'està treballant per blanquejar les persones que es troben adscrites a l'especialitat d'investigació.
La regió farà proposta a la CSUTEC per a les UI i per AIC la proposta dependrà conjuntament de les directrius que marqui la Comissaria la General d'Investigació.

Estacionament Exterior

Des del SEIME, vàrem recordar quedurant una sessió del Consell de la Policia, els van traslladar als responsables de la DGP i del Departament d'Interior la problemàtica per la manca d'estacionament als voltants de Vista Alegre i la situació amb els veïns.
Lamentablement, la situació ha canviat, ja es disposa de places d'aparcament PAGANT, ja que tota la zona és zona verda. Ens comuniquen que parlaran amb el director general de Policia que té prevista visitar Girona.


Consell executiu SEIME
 
DATA:24 de Novembre de 2023
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies