ACCIÓ SINDICAL 
Reunió de la Regió policial de Girona 14 de juny 
 

Us fem un resum dels punts més destacats de la reunió regional de Girona:

Manca d'efectius de cara l'estiu
Des del SEIME vàrem traslladar la nostra preocupació amb els números del pla d'estiu per la regió i van manifestar la necessitat de reforçar amb hores extres .
Ens comuniquen que ara per ara la previsió d'hores extres es centrarà per als sectors de trànsit, reforçament sala 112, zones d'interior que perden efectius amb el pla d'estiu i el reforçament de les comissaries de costa amb ARRO i BRIMO.
Tot i això, el comissari cap de regió ens informa que han elaborat un informe per la CSUCOT , ja que en les primeres setmanes d'aquest mes el volum de persones i serveis està augmentant considerablement. (zones de costa i d'interior).

Reforçament Sala 112
Ens comuniquen que es preveu un reforçament de les conferències destinades a la regió i d'operadors. (6 conferències i 10 agents).

Manca de comandaments (sergent/a i caporal/a).
Des del SEIME recordem que de cara l'estiu en comissaries com a Roses la manca de sergent/a i caporal/a és molt significativa.
Els comandaments de la regió són conscients d'aquesta mancança, estan fent els possibles i ens comuniquen que de moment està funcionant la figura del cap de torn operatiu.

Segona activitat.
Hi ha queixes per l'elevat nombre de persones que estan sent destinades a llocs de treball de les OAC en segona activitat.
Ens comuniquen que les persones que van a llocs d'OAC han de tenir la formació en OAC.
Faran comprovació i també gestionaran la formació des dels mateixos serveis amb comandaments.

Manca d'efectius Santa Coloma de Farners
Els Caps de la Regió ens informen que l'ocupació és de +11 efectius segons la cobertura.
Respecte als sergents cap de torn, tot i haver-se canviat la RLT aquesta primavera, no saben quan s'ocuparan. El que sí que hi ha hagut és un augment d'un caporal a la UI.
Des del SEIME valorem positivament el fet d'ampliar la RLT amb la figura dels sergents/es, ja que és una petició que teníem feta anys enrere.

Incidents amb les portes de les Garjoles.
Un cop detectat que es pot fer un estri perillós amb la reixa protectora de la llum van d'donar ordres per revisar-les.
També ens comuniquen que és farà un pla global per evitar aquestes situacions, i que en les noves comissaries es posen un nou model de portes.       
NÚMERO DE COMUNICAT:74/2022 
DATA:17 de Juny de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies