COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
REACTIVACIÓ CAMPANYA VACUNACIÓ 
 
Valorem molt positivament aquesta notícia, com també valorem positivament les notícies que han aparegut en premsa feta per la consellera de Salut, Alba Vergés, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, on feien dues demandes molt clares cap al Ministeri de Sanitat: autoritzar la vacuna d'AstraZeneca per a més grans de 55 anys i l'ús de la segona dosi per augmentar el gruix de persones vacunades.

Tot i això des del SEIME continuem reclamant el pla per als mossos d'esquadra ,policies i les policies majors de 55 anys, independentment de quina sigui de les vacunes autoritzades actualment en la Unió Europea ( BioNTech/Pfizer,Moderna o Oxford/Astra-Zeneca).

Avui dia el cos de mossos d'esquadra té 3.467 efectius amb edats compreses entre els 51 i els 65 anys, molts els quals (més d'un miler) segueixen essent vulnerables davant del virus i exposats al contagi diari. Una quantitat important de policies per als quals encara no hi ha previst un pla específic de vacunació, malgrat que segueixen estant al peu del canó.

Des de la nostra organització sindical exigim el dret a la salut i a la seguretat que mereixen els efectius del cos majors de 55 anys, els quals no es mereixen ni la discriminació, ni l'exclusió que per motius d'edat estan patint.


Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia SEIME. 12/03/2021   
NÚMERO DE COMUNICAT:12/2021 
DATA:12 de Març de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies