COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
CONSELL DE LA POLICIA 22/01/2021 
 
A conseqüència de la gran quantitat de punts a tractar, el Consell estava planificat en dues sessions. En aquesta primera sessió l'ordre del dia contenia 27 punts.

Us fem un resum dels punts tractats:

Primer.- Modificació de la lletra b de l'article 68.1 de la Llei 10/1994Es comunica la modificació de l'article 68.1 de la llei 10/1994 per tal d'incorporar dins de les conductes ja considerades com a faltes molt greus, les considerades com a assetjament.

Segon.- Informació sobre la previsió de l'increment del 0,9% establert als pressupostos, retorn de la paga extraordinària 2014, FAS i complement de productivitat.Pagament del 55% de la paga extraordinària de 2014, es pagarà durant aquest any i restem a l'espera de poder concretar el més.FAS i el complement de productivitat segueixen retallats per la llei que acompanya els pressupostos, ens informen que un cop aixecat el veto de les retallades s'ha de dur a la Taula de Negociació de Funció Pública.Per últim, l'increment salarial del 0,9% previst per aquest any amb efectes d'1 de gener i per tant caldrà aplicar-ho amb retroactivitat des d'aquesta data.

Tercer.- Activitat desenvolupada per la DGP any 2020.El director general ha fet un resum de l'activitat executada durant l'any 2020. Ens ha informat de la despesa en partides pressupostàries des de l'inici de la pandèmia fins al moment actual. També ens ha informat de la inversió feta en infraestructures i del detall de les feines realitzades, com també de la inversió en noves comissaries o dependències.

Finalment, ens ha informat que durant aquest any ja es començarà a veure la nova uniformitat la qual s'ha decidit segons tres eixos (estructura per capes, teixits tècnics i imatge).Donada la gran quantitat d'informació, juntament amb la resta de sindicats hem reclamat que se'ns traslladi aquesta informació per escrit.

El president del Consell ha hagut d'absentar-se i conjuntament s'ha acceptat la proposta de suspendre la sessió d'avui i seguir-la el divendres vinent a les 08:30 hores amb la presència del conseller d'Interior.Consell Executiu del SEIME.23/01/2021     
NÚMERO DE COMUNICAT:1/2021 
DATA:23 de Gener de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies