COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, SEGONA ACTIVITAT 
Reunió COPSA 19/02/2021 
Ocupació actual de segona activitat, en total estem en 450 persones, 245 per edat i 205 per causes mèdiques. Resten en tramitació 47 expedients.

Ocupació de segona activitat de l'escala intermèdia, 44 sergents/es i 26 sotsinspectors/es en total. Sergents/es per causa mèdica 19 i 25 per edat. Sotsinspectors/es per causa mèdica 5 i 21 per edat.

Ocupació de llocs de suport tècnic, en total 261. Resten en tramitació 26 expedients. Llocs de suport tècnic intermedi 21.
  • Ens informen que ja es poden tramitar les peticions de segona activitat per ATRI, i sobre la tramitació actual ens informen que han rebaixat els temps de tramitació en segona activitat entre 4 i 3 mesos i per a llocs de suport tècnic de 3 a 2 mesos, la qual cosa agraïm al personal de laSGRH.
  • Des del SEIME reclamen la necessitat d'ampliar aquesta informació amb les dades de les adaptacions mèdiques actuals i també amb els números de peticions per deixar de fer nits a partir delscinquanta-cincanysi dels números de les peticions pendents de resolució.
  • Tornem a reclamar un sistema d'atenció a les persones que estan en procés o hauran de sol·licitar el passi a la segona activitat, ens han comunicat que han tornat a activar una oficina d'atenció personalitzada centralitzada que depende la subdirecció iquea posterior si funciona es podrà descentralitzar. Nosaltres creiem que cal també integració de la part operativa des de les regions o bé des de cada Comissaria General.
  • Hem agraït l'esforç de la Comissaria General Tècnica de Planificació de la Seguretat pel treball realitzat en la identificació de les 3394 places de Segona activitat i per a totes les categories.Tot i això hem demant una revisió de les places reservades a cada regió i per serveis centrals de l’escala intermedia.

Per aqualsevol aclariment truqueu a: Josep Maria Pacheco Constanzo

Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia SEIME.19/02/2021     
NÚMERO DE COMUNICAT:9/2021 
DATA:23 de Febrer de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies