COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Pacte per compensar imputacions horàries en el marc de la gestió de COVID-19 
 
El passat dijous 15 de juliol va tenir lloc la reunió sobre les desplanificacions de treball compreses entre el 14 de març i el 3 de juny de 2020.
En aquesta reunió van ser presents la responsable de la SDGRH ,els responsables de la CGTPS i les organitzacions sindicals amb representació en el Consell de la Policia.
La reunió va servir per arribar a l'acord per aprovar el text presentat per la SGRH, prèvia negociació i incorporació de les modificacions exposades per la majoria dels sindicats.
D'aquesta forma hem arribat amb l'administració a un pacte per compensar les anomalies i mancances en les imputacions horàries dels períodes planificats de treball, durant el període de confinament entre el 14 de març i el 3 de juny de 2020, en el marc de la gestió i mesures de la contenció de la pandèmia per COVID-19 a Catalunya.
Fruit del pacte es "computaran en concepte d'hores acumulades sense l'aplicació de coeficients multiplicadors, el mateix nombre d'hores de treball desplanificades en el període comprès entre el 14 de març i el 3 de juny de 2020, en el context de l'aplicació de les mesures de protecció per fer front a la pandèmia de Covid-19, que a la vegada hagin suposat una reducció de les hores acumulades de la persona funcionària (bossa lineal i bossa de coeficient) en el moment del traspàs de l'any policial 2020/2021 a l'any policial 2021/2022".
PROPOSO
1. Computar en concepte d’hores acumulades sense l’aplicació de coeficients multiplicadors, el mateix nombre d’hores de treball desplanificades en el període comprès entre el 14 de març i el 3 de juny de 2020, en el context de l’aplicació de les mesures de protecció per fer front a la pandèmia de Covid-19, que a la vegada hagin suposat una reducció de les hores acumulades de la persona funcionària (bossa lineal i bossa de coeficient) en el moment del traspàs de l’any policial 2020/2021 a l’any policial 2021/2022.
2. Aplicar aquesta mesura de regularització horària a les persones membres del CME que presentin la casuística descrita en el punt anterior.
Per tant, totes aquelles hores que a la finalització de l'any policial es van descomptar de la bossa d'hores acumulades seran retornades i per tant, la situació de greuge generada des de l'inici de la pandèmia quedarà definitivament resolta.

Una representació digna i de garanties dels sergents/es i dels sotsinspectors/es del CME.

Consell Executiu del SEIME
Catalunya, 21 juliol del 2021
 
NÚMERO DE COMUNICAT:33 
DATA:27 de Juliol de 2021
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies