COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió regional RPMN 
 
Us informen dels punts més rellevants tractats a la reunió regional de la regió metro nord del passat 04 d'abril.

Des del SEIME varen elevar les següents preguntes:

Previsió implantació de la figura del Cap operatiu a la regió, el comissari cap de la regió ens explica que de moment no hi ha una previsió, que aquesta regió la figura estaria assignada a la categoria d'inspector/a i no hi ha recursos humans. Punt que compartim.

Revisió del sistema de guàrdies zonals d'investigació actual, el comissari cap de la regió ens comunica que de moment no hi ha cap canvi, tot i que si es presenta alguna proposta, la valorarà.

Oferiments públics de les vacants, com en altres cops sol·licitaven que les vacants a cobrir a la regió de llocs de comandament de l'escala intermèdia siguin públics per afavorir la participació de totes les persones que tinguin interès a ocupar aquest lloc.
Ara per ara estan publicades les vacants de cap d'investigació a l'abp de Badalona i també de cap d'investigació a l'abp de Rubí.

Revisió d'incidències vehicles nous, la cap d'administració ens comunica que tenen unes 21 incidències i que ja han resolt gairebé la meitat.
També comuniquen que la previsió per fer la revisió s'està allargant, ja que els tècnics van d'abp en abp per fer les revisions dels vehicles nous.

Seguretat accés de les comissaries, en comuniquen que a l'abp de Mataró es farà prova pilot i es substituirà la tanca d'accés per una porta corredissa, posterior també es farà a Permià i Granollers.

Problemes de climatització, ens comuniquen que està en oferta pública l'adquisició de noves màquines de refrigeració per les abp d'Arenys de Mar, Badalona i Granollers, també que de cara l'estiu ja tenen la previsió d'un pla alternatiu per llogar màquines en aquests llocs.

Formació, ens comuniquen que es continua amb la formació dels caps de torn de la regió, ara per ara s'ha fet la formació amb policia administrativa, de medi ambienti amb bombers, i pròximament es farà una nova formació amb el SEM per malalts mentals.

Jubilació, ens comuniquen que amb data del 31 de març a la regió s'han jubilat uns 27 efectius.

Reforç d'estiu, ens comuniquen que segurament aquest any no es disposaran de lots d'hores per reforçar i es farà amb agents en practiques, la previsió és d'uns 225 efectius de pràctiques a l'estiu.

Aquestes han estat les qüestions tractades . Per qualsevol informació teniu a la vostra disposició a les persones delegades de la nostra organització sindical.


Consell executiu del SEIME
04 d'abril de 2022
 
NÚMERO DE COMUNICAT:49/2022 
DATA:6 de Abril de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies