Reunió amb els caps de la Comissaria General d'Intervenció 
 

Ahir va tenir lloc la reunió entre els responsables de la CGI, responsables del SAUC i els sindicats representatius, us fem un resum dels punts més importants:

ACSO
Des del SEIME, reclamem que els caps d'unitat d'ACSO puguin fer GNP o Guàrdia de comandament, trobem molt important que en unitats amb aquests nivells d'especialitat existeixi un comandament de guàrdia. I que no es permeti una disponibilitat encoberta.
Des de la Comissaria ens informen que de moment no hi ha cap comandament (ACSO) que faci cap mena de guàrdia. També ens comuniquen que estan treballant per elevar una proposta en la qual es pugui encabir una figura (comandament) que realitzi guàrdia i que pugui respondre en l'àmbit general en situacions d'emergències i situacions en les que són requerides per actuar unitats d'ACSO.

Reclamem si tenen previst alguna compensació pels coordinadors quan no hi siguin els caps d'unitat per vacances, APs, baixes, permisos, etc.
Ens comuniquen que no hi ha cap sistema previst.

Hem reclamat ampliar la bossa d'hores extres que té la CGI a altres unitats que no sigui la BRIMO.
Ens comuniquen que únicament disposen d'hores per realitzar els POEA i aquests serveis els realitzà BRIMO.

TEDAX
Preguntem per la data de lliurament dels nous robots de desactivació d'explosius.
Ens responen que estan en licitació, no poden dir si els tindrem abans de la C.A.

AQUÀTICA
Ens informen que han elevat informe per recuperar la denominació de subaquàtica, i que també tenen elevada la petició per fer un canvi de nivell del 3 al 4.
Des del SEIME, creiem que aquest tema cada cop s'allarga més, és una vergonya que aquest canvi de nivell que ha de reconèixer la perillositat, el risc i la formació que han de tenir els submarinistes del cos, hagi passat en un segon pla darrere del nou decret d'estructura i de l'acord del 31 de juliol.

BRIMO
Novament tornem a reclamar com està el tema del reconeixement i la revisió de nivell dels caps de torn de BRIMO, ens manifesten que el tema està elevat i esperen resposta.
També ens informem que han comunicat les dades de les persones que poden ser reconegudes pel complement especial per responsabilitat ( afectació a caporals, sergents i sotsinspectors).
Esperarem si això es pot fer efectiu i com afectarà. Per a la resta de serveis ACSO no han fet cap llistat.

Les organitzacions sindicals pregunten, sobre una possible comunicació interna en què es diu que en període d'estiu no es mantindrà el servei de GNP de BRIMO.
El sotscap de la Comissaria no ens pot precisar aquest fet, però manifesta que això suposarà una maca d'efectius que no es podran activar a posteriori.
Fet que des del SEIME, remarquem que en altres especialitats, ja està passant. I ara per ara ningú pot resoldre.

HORARIS COPA AMÈRICA
Ens comuniquen que el pròxim 19 de juny es realitzarà amb els responsables de l'àrea marítima una reunió sobre horaris, per plantejar les modificacions de cara al servei de la Copa Amèrica.


Per a qualsevol consulta restem a la vostra disposició, també ens pots fer arribar consultes al seüent enllaç: https://seime.cat/seimeweb/truquem
 
NÚMERO DE COMUNICAT:31/2024 
DATA:6 de Juny de 2024
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies