COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Mesa de negociació 22 de desembre 
 
Avui, hem assistit a la segona sessió de la mesa de negociació des de la signatura de l'acord de 31 de juliol.
La reunió ha estat iniciada pels responsables del departament d'interior i la direcció general de la policia, amb una llarga i extensa explicació sobre la despesa pressupostària que Interior ha aconseguit pactar i té prevista per l'any 2024.
També ens han tornat argumentat la necessitat del departament d'eliminar el premi de vinculació, emparant-se en l'informe de la Sindicatura de Comptes. Recordem que el premi de vinculació es va assolir i pactar l'any 2006.
El premi de vinculació es va implantar legalment al CME per la manca d'efectius que ja llavors patíem. A hores d'ara, tot i l'augment d'efectius, ens trobem amb la necessitat de créixer per fer front a les necessitats actuals i poder donar un servei a la ciutadania amb garanties.
Posteriorment, ens han mostrat l'esborrany de Pla de carrera horitzontal per als membres del CME.
Aquesta primera proposta contempla una implantació gradual, que s'iniciaria el 2024,i seguiria el 2025, 2026 i 2027. O sigui, que per arribar a la implantació total d'aquest pla, amb els seus imports màxims, ens en haurem d'anar al 2027.
Des del SEIME, creiem insuficients les quantitats econòmiques presentades en aquest primer esborrany. Durant els dies vinents estudiarem a fons el text i les mesures recollides en el PCPH.
Posteriorment, i conjuntament amb la resta de sindicats de la FEPOL , SAP, SME, AFITCME, i SICME presentarem les nostres propostes les quals defensarem en la pròxima reunió prevista per al 18 de gener del 2024.  
           
 
DATA:22 de Desembre de 2023
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies