ALTRES 
Segon Congrés Ordinari del SEIME. Treball i Constància!!! 
 
Ahir va tenir lloc el segon Congrés Ordinari del SEIME, amb la participació del 100% del nombre de delegats i delegades escollits/des a les assemblees provincials.

Durant la jordana d'ahir vàrem gaudir del temps i l'espai per parlar, explicar i escoltar sobre les actuals i futures problemàtiques que ens afecten com a membres del CME i en especial com a membres de l'Escala Intermèdia.

D'aquesta forma vàrem poder contrastar les iniciatives, la feina i les reclamacions fetes durant aquests últims anys des de l'organització sindical majoritària de l'Escala Intermèdia, amb les vostres aportacions que des de la realitat dels llocs de treball que ocupeu com a Caps de Torn, Caps de Torn regionals, Caps de Torn Operatius, Caps d'Unitats, Sots Caps d'Àrees, com des dels diferents territoris o diferents especialitats de Cos, independentment estigueu treballant en una Àrea Bàsica Policial, en una Regió Policial o des dels Serveis Centrals.

Gràcies per la vostra confiança i per elegir-nos de nou a les persones que hem treballat des del Consell Executiu del SEIME.


Ja ho vàrem manifestar ahir, la vostra confiança per a renovar el Consell Executiu i per escollir nous membres de la Junta Directiva, ens ha de servir per millorar la capacitat de treball, la constància i la perseverança de les reclamacions que tenim fetes i de les que treballarem en aquesta nova etapa!!!


I per continuar picant pedra I LIDERANT la defensa dels drets i condicions laborals dels/les SERGENTS/ES I SOTSINSPECTORS/ES del Cos de Mossos d'Esquadra.

Consell Executiu

Secretari General

Josep Maria Pacheco Constanzo

Secretari d’Organització
David Pujol i Benseny

Secretari d’Acció Sindical
Antoni Pastor Caballero


Moltes Gràcies.

Consell Executiu del Sindicat de Comandaments de l'Escala Intermèdia de Catalunya (SEIME). 
 
DATA:25 de Novembre de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies