COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL 
Reunió amb la CGMO del 2-6-22 
 
Us traslladem els punts més rellevants de la reunió amb la CGMO del passat dos de juny:

Qüestions genèriques:

Es preveu concurs d'especialitats de cara al 2023.

Sobre el nou decret d'estructura ens comenten que hi ha una reunió el pròxim 8 de juny entre prefectura , caps de les Comissaries Generals i comandaments per acabar de definir els detalls.

Trànsit:
 
Des del Seime vàrem demanar , un cop més, el reconeixement a la relació de llocs de treball de figures com el cap oficina d'accidents i cap oficina tècnica. Ens responen que no depèn d'ells, que es va trametre un informe a Csucot / prefectura i que el reconeixement resta pendent del decret de nova estructura.

Per part de la nostra organització sindical vàrem preguntar com es compensarà el nou sistema de guàrdia de comandaments a cada regió de trànsit. Ens comenten que no ho saben , que les guàrdies estan pendents de regulació a  a escala de cos.

Amb relació a les hores extres som informats que hi haurà hores estructurals per dispositius genèrics a través de POEA i del pla d’estiu d'enguany. Sobre les hores de romanent ens diuen que la  gestió depèn de cada regió i ART. Totes les ART's tindran hores.

Sobre la caducitat dels cascs a regions com la Central i d'altres ens responen que aquests temes es tracten a la subcomissió de materials. Pel que fa a la renovació de vehicles ens emplacen a la subcomissió de vehicles també. L'única previsió que tenen dels vehicles és la renovació que hi haurà de cara al 2023.

Astmet

Des del Seime preguntem com estan les obres de l'edifici carrer Bolívia. Responen que començaran entre el segon i tercer trimestre del pròxim any. Desconeixen el destí final.

També hem preguntat des de la nostra organització sindical la problemàtica amb els auriculars pel servei de paisà. Ens comenten que hi ha 20 auriculars nous pels nous portàtils.

Aquàtica

Com a Seime demanem com estan les gestions per passar a nivell 4. Ens responen que això dependrà del nou decret d'estructura.

També hem demanat des de la nostra organització sindical com estan les gestions amb relació a les llicències C i E. Responen que hi va haver una demora en les gestions a conseqüència de la realització d'exàmens pràctics. Actualment, han realitzat gestions que permetran que durant l'any en curs s’iniciïn els tràmits amb l’autoescola.

De cara al 2023 hi ha previst fer un concurs oposició per ampliar plantilla.


Marítima

Sobre la mancança d’efectius ens fan arribar que hi ha un marxa un projecte de desplegament que consta de tres fases.  Actualment, estem a la segona fase, la qual preveu un increment de plantilla i material.

Pel que fa als efectius de les tripulacions ens fan saber que hi ha d'haver un mínim han de 3 persones per fer el servei, en cas contrari no poden sortir. 

Ens comenten que de cara al 2023 hi ha previst un concurs oposició.


Consell executiu del Seime
6 de juny del 2022
                            
NÚMERO DE COMUNICAT:67/2022 
DATA:6 de Juny de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies