COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, JUBILACIÓ ANTICIPADA 
1r Acte de jubilació anticipada del cos de mossos d’esquadra  
 
La Federació de Professionals de la Seguretat Pública (FEPOL), el Sindicat de Comandaments de l’Escala Intermèdia (SEIME-FEPOL) i el Sindicat Autònom de Policia (SAP-FEPOL) volem reconèixer la tasca d’aquells afiliats i d’aquelles afiliades que han finalitzat la seva trajectòria professional en el cos de mossos d’esquadra.

Tots aquells i aquelles companyes que heu confirmat la vostra assistència a l’acte  us esperem el proper divendres a les 17:30 hores a l’Auditori del World Trade Center  de la localitat de Barcelona.

Recordeu que, per qüestions d’aforament, podeu venir acompanyats com a de dos integrants de la família, la qual cosa la podeu comunicar a l’enllaç sindical de la vostra regió policial.

Així mateix, i per al correcte desenvolupament de l’acte us demanem que estigueu al lloc 30 minuts abans del seu inici, ja que ens serà necessari explicar-vos els detalls del seu desenvolupament.

SEIME-FEPOL es mostra orgullos de poder organitzar un acte com aquest i esperem que en ell, hi pugueu rebre el reconeixement que us mereixeu.                 
NÚMERO DE COMUNICAT:37/2022 
DATA:18 de Març de 2022
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies