COMUNICATS, ACCIÓ SINDICAL, SEGONA ACTIVITAT 
Resum reunió de la comissió permanent de seguiment de segona activitat (COPSA) 30/03/2023 
 
Us fem un resum dels  punts que es varen tractar el passat 30 de març. Es farà una segona convocatòria per tractar la resta de punts pendents.

Segona activitat:

Ara com ara hi ha 473 efectius del CME en la situació administrativa de la Segona Activitat. Del total, 237 són per causes mèdiques i 236 per edat.
En procés de tramitació 45 expedients, 24 pendents de modificació de la RLT per la creació del lloc de treball. En total hi ha 69 expedients pendents de gestionar-se.
Des de la Comissaria General de Planificació Tècnica i Seguretat ens informen que actualment hi ha un catàleg de 3200 llocs de treball de segona activitat.

Específic escala intermèdia:
Categoria sergent/a, 29 llocs per edat i 16 per causa mèdica.
Categoria sotsinspector/a, 27 per edat i 4 causa mèdica.

Suport tècnic/a policial:

A data d'avui hi ha 368 llocs de suport tècnic ocupat i s'estan tramitant 31 expedients.
Des de la FEPOL hem reclamat que els TSNP puguin canviar de destí. En aquest àmbit ens informen que a vuit se’ls ha concedit el canvi de destí (substitucions amb adscripció provisional) i a catorze no. Les peticions concedides han estat per noves aportacions d'informes mèdics que no constaven en les peticions originals.
Dels actuals TSNP només una persona ha demanat el passi a segona activitat.
 

Modificació del Decret:

Per part de la FEPOL, hem demanat la rectificació de la nota informativa que la DGP va penjar amb relació a la modificació del Decret. Més concretament, hem demanat que es modifiqui el text on s’afirma que “El projecte de decret és l’acordat amb la majoria de la part social en la Comissió Permanent de Segona Activitat (COPSA)”, ja que aquests extrems són una absoluta falsedat. Malgrat la nostra petició i malgrat el que consta en anteriors actes de la COPSA, i també el que consta en les actes del mateix Consell de la Policia, la Subdirectora General (presidenta de la COPSA) informa que NO modificaran aquest redactat. Per aquest motiu, des de FEPOL estudiarem les mesures legals que es poden emprendre sobre aquesta qüestió.                                  
DATA:31 de Març de 2023
 
ARXIU - Consulta mensual
 
Política de Cookies